Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, трудностите ще отминат. Деви, действайте уверено

Труден ден. Вечерта е новолунието, във въздуха витаят апатия и депресия. Не е желателно да се занимавате с енергична дейност през този период. По-добре е да отделите време за духовно и телесно пречистване.

Овен
– Може да е полезно да говорите с някой, на когото имате доверие, или да правите нещо, което ви харесва, за да се отпуснете и да презаредите батериите си. Не забравяйте, че всеки ден е нова възможност да подобрите живота си и да постигнете целите си.

Телец – Това е време да помислите върху приоритетите си и какво наистина ви прави щастливи. Може да откриете, че някои от нещата, които сте смятали за важни, вече не са и това може да отвори нови възможности за вас.

Близнаци – Сега сте в труден момент, но ще отмине. Продължавайте да работите усилено и да преследвате целите си с решителност. Скоро нещата ще се подобрят. Освен това може да изпитате някои трудности в междуличностните си отношения.


Рак – Може да се почувствате малко объркани и нерешителни относно някои важни въпроси в живота си. Важно е да отделите време да обмислите и претеглите възможностите си, преди да вземете каквото и да е решение.

Лъв – Днес е ден, в който можете да покажете своята най-креативна и страстна страна. Вие сте пълни с енергия и ентусиазъм и това ще ви позволи да се изправите пред всяко предизвикателство с голяма решителност и смелост.

Дева – Изправете се пред всяка ситуация с увереност и позитивност, защото успехът е в обсега ви. В любовта може да сте привлечени от някой, който споделя вашата страст към нещо. Ако вече имате връзка, сега е идеалният момент да подновите страстта и интимността с партньора си.


Везни – Може да се чувствате малко отпаднали и неудовлетворени от настоящия си живот. Може също така да ви е трудно да се съсредоточите върху работата или върху целите, които сте си поставили. Важно е да не губите надежда и да се опитате да намерите мотивация да продължите.

Скорпион
– В работата сте много амбициозни и решени да постигнете целите си. Не се страхувайте да поемате рискове и да се изложите, защото днес вашите умения ще бъдат на най-високо ниво. Като цяло това е ден, в който можете да се почувствате уверени в себе си и своите способности.

Стрелец – Днес може да се чувствате малко отпаднали и без енергия. Опитайте се да се грижите за себе си, като обърнете внимание на вашата диета и почивка. Помнете, че дори лошите времена отминават и предстоят по-добри дни.

Козирог – Готови сте да се възползвате от всяка възможност, която ви се изпречи. Вашата интуиция и чувствителност ще ви насочат към правилния и печеливш избор. Не се страхувайте да покажете емоциите си, защото именно те ще ви откроят от останалите.


Водолей – Не е изключено да изпитате някои трудности в междуличностните си отношения. Може да има конфликт или напрежение с приятел или член на семейството, което ви тревожи. Опитайте се да подходите към ситуацията спокойно и да се опитате да разберете гледната точка на другия човек.

Риби
– Може да почувствате известно разочарование и неудовлетвореност в различни области от живота си. Възможно е да се чувствате блокирани или ограничени в действията си, което може да предизвика чувство на безпомощност. Освен това може да сте особено чувствителни към критика или мнения на другите, което може да ви накара да се почувствате съдени или неразбрани.