Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Древни ритуали за късмет и пари по Новолуние

Новолунието се случва на 19 май в 18:53 ч. в знак Телец. Именно този знак отговаря за финансите. Това е свързано с пари, просперитет, финансови транзакции, увеличаване на покупките. Следователно днес в никакъв случай не стойте със скръстени ръце и не чакайте ударите на съдбата.

Опитайте се да разберете какво искате да промените финансово, какви блага искате да имате в живота си, защото ако не знаете какво искате, тогава Вселената и висшите сили не могат да ви помогнат, защото докато не го разберете и не започнете да правите първите стъпки, нищо за съжаление няма да стане.

Много е важно да се разбере, че именно това Новолуние носи обновление на всеки човек и тези актуализации ще се отнасят до сферата на финансите и икономиката.

Тъй като имаме новолуние за пари, използвайте всяка възможност, за да сте сигурни, че всичко в живота ще ви е наред.

Какво можете да направите в нощта на новолунието?

1. Сипете малко сол в една чинийка и над нея изговорете следните думи.
„Както расте младата Луна, тъй както се изпълва със сила, така нека моята сол се изпълни с положителна енергия. Както Луната расте всеки час, така нека джобовете и чантата ми се напълнят с пари и злато. Амин".
Сложете тази чинийка със сол на перваза на прозореца и оставете да стои там през нощта. Приберете я на разсъмване. Приберете тази сол и я използвайте в живота си за приготвяне на храна или за използване на други практики за привличане на богатство и просперитет.
Напишете и повтаряйте следното утвърждение:
„Отварям се за потока от Божествени богатства. Изобилието ме намира. Изпращам любов на всички около мен. Нека бъде така!"2. Намокрете ръцете си и сипете в тях малко сол от нова опаковка, после идете до прозореца и погледнете залязващото слънце. Започнете едновременно да търкате солните кристали с пръсти като произнасяте следните думи:
„Солта е чиста, снежно бяла, силна и солена. Както солта винаги остава чиста, белотата ѝ не се губи, така и аз мога да се отърва от болестта.
Болести омразни, махнете се далеч от мен. Оставете ме болести, не за година, не за две, но за цялото време, което ми е определено, подчинете се на думите ми. Нека бъде така!"
Може да го кажете веднъж или три пъти. След това измийте ръцете си на течаща вода, без да обръщате дланите си към себе си, докато се измие цялата сол.

3.Вземете три дафинови листа. Те могат да бъдат пресни или сушени, но трябва да бъдат непокътнати, ярки, без петна и мръсотия. Пригответе си обикновена хартия и зелен маркер. Практиката се изпълнява след залез слънце. Важно да се извърши след Новолуние, не преди това.
Вечерта, в тиха обстановка, сложете всичко пред себе си и се подгответе психически. Представете си нещо, за което мечтаете, като нов телефон, нова кола или повишение в работата.
Формулирайте желанието си кратко и го напишете на листа. Представяйте си как се изпълнява и какви емоции изпитвате в същото време. После положете трите дафинови листа върху листа хартия и ги загънете така, че да се получи нещо като плик. Листата трябва да останат непокътнати. След това готовият плик го поставите под матрака, под леглото или по-близо до главата за известно време. Но постоянно мислете за вашето желание и периодично се връщайте отново и отново към визуализацията на това, което искате. И когато желанието ви се изпълни, пликът трябва да бъде изгорен на пламъка на свещ. По такъв начин ще започне непрекъснат цикъл на изпълнение на вашите желания.