Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, това е вашият ден. Стрелци, следвайте сърцето си

Благоприятен ден. Бъдете щедри към хората, проявете доброта и съпричастност. Добрите дела, извършени безкористно днес, се връщат десетократно.

Овен – Не се представяйте за нещо, което не сте. Не забравяйте, че можете да бъдете себе си и да си прекарате добре, без да привличате цялото внимание на другите. Стабилизирайте ума си и му позволете да расте и да се разширява. Приложете към себе си някои съвети, които сте дали на другите.

Телец – Възможно е днес трудно да изтрезнеете от реалността. Това е добър ден да преоцените позицията си и да се изправите пред всички подробности, които може да сте пропуснали. Поддържайте приключенския си дух, но дръжте поне единия си крак здраво стъпил на земята.

Близнаци – Вашият любопитен и приключенски дух ще бъде във върхова форма. Може да попаднете в ситуация, в която трябва да вземете важно решение, но не се притеснявайте, острият ви ум и способността ви да мислите бързо ще ви помогнат да направите правилния избор.

Рак – Отворете се и покажете своята чувствителна страна. Колкото повече сте готови да споделите чувствата си с другите, толкова повече те ще искат да споделят своите с вас. Умът и чувствата ви са балансирани и вие използвате това като предимство.

Лъв – Това е вашият ден и не позволявайте на никого да го развали. Много е важно да се съсредоточите напълно върху това, което искате да постигнете. Не губете толкова много време в мислене как ще стигнете до там. Просто започнете. Тръгнете. Първата стъпка е много важна.

Дева – Може да сте особено критични към себе си и към другите, което може да доведе до напрежение и конфликт в интимните отношения. Опитайте се да избягвате да бъдете твърде взискателни към себе си и към другите, или рискувате да създадете допълнителни проблеми.

Везни – Вашата дипломатичност ще ви помогне в приятелска и семейна среда да можете да управлявате ситуация, която не е съвсем проста. От друга страна усещате пролетния въздух и той е идеален за стопляне на духа и изстрелването му в нови стимули.

Скорпион – Идеален ден за вас, защото умът ви е бистър, а емоциите стабилни. Ако трябва да направите нещо днес, направете го, защото искате да го направите, а не защото се чувствате задължени към някого друг. Единственото ви задължение е към себе си!

Стрелец – Вашият приключенски дух ще ви накара да откриете нови места и нови хора и няма да съжалявате. Оставете интуицията да ви води и следвайте сърцето си. Може да срещнете някой специален човек.

Козирог – Вие сте в състояние да се включите и да продължите по пътя си, така че не е нужно да се притеснявате за това. Имате остър, ясен и интуитивен поглед върху света около вас. Просто се погрижете за детайлите и планирайте следващата си голяма стъпка.

Водолей – Вашето красноречие е ефективно, стига право до сърцевината на нещата, достигайки до ушите на тези, които ви слушат по отличен начин. Научете как да използвате грациозно този изключителен дар, с който небето ви дарява, и да дадете своя интелигентен принос към околната среда.

Риби – Луната ви се цупи от знак Близнаци. Но останалите планети, остават хармонични за вас. Така ще бъдете във фаза на размисъл върху всичко, което сте успели да придобиете, да получите през последните няколко дни. Влюбени, вслушайте се в нуждите на по-добрата си половинка тази вечер.