Автор
Весела Георгиева

Най-точният любовен хороскоп за тази седмица

Любовният хороскоп може да ни помогне да обърнем внимание на периодите на повишена вълнуваща енергия и възможностите за нова връзка. Хороскопът може да ни насочи към подходящия момент за среща или признание на чувствата, които ни вълнуват. Да видим какво са ни подготвили звездите тази седмица в любовен план...


Овен

Седмицата започва доста интензивно за вас, скъпи Овни. Специални срещи, много емоции, въобще - звездопад от емоции. Отворете сърцето си и престанете да бъдете толкова мнителни.

Телец
Скъпи Телци, знам, че не обичате да се втурвате с главата напред, но точно сега е назрял моментът за промяна. Промяна на мисленето и промяна на статуса ви... Живейте, обичайте, следвайте сърцето и интуцията си. Те няма да ви излъжат.

Близнаци
Близнаци, напоследък звездите ви изпращат само работни ангажименти. А вие жадувате за любов. Е, тя, идва. Голямата любов, която отдавна ви заобикаля, а астролозите постоянно ви предричат, е почти зад ъгъла. Огледайте се. Толкова е близо, а вие някак я игнорирате.

Рак
Скъпи Раци, животът ви започва буквално да изригва като вулкан - емоции, много емоции има в душата ви. И всички те са хубави. Хубавото на този момент е, че и времето е с вас. Стягайте раницата - пътешествието ви започва. Седмицата ви носи много любов и нещо много, ама много специално.


Лъв
Скъпи Лъвове, налага се да започнете отново. Да направите оценка на ситуацията, да поотупате самочувствието си и да продължите напред. А поводи за радост тази седмица ще имате наистина много. И любов ще има. Там, където най-малко я очаквате.


Дева

Скъпи Деви, може би не си давате сметка, че самотата малко ви поомръзнала. Ами оставете я зад гърба си. Направете един компромис. Усмихнете се и ето на - любовта вече грее в душата ви. Очаква ви страхотна емоционална седмица.

Везни

Скъпи Везни, това е вашето лято. Гответе се за специални преживявания. И за много срещи, споделени моменти, романтика. Няма нужда да правите нищо. Другият сам върши цялата работа. А вие обичате да ви глезят, нали?

Скорпион
Скъпи Скорпиони, спокойно. Никой няма да наруши личното ви пространство, нито ще ви развали спокойствието. Но промени ще има. И то много емоционални. Ще има любов, и обвързване. Бъдете внимателни с новите отношения. Понякога външността лъже.

Стрелец
Скъпи Стрелци, вие сте абсолютните отличници на любовния фронт. Изисквате, но и давате. И това е чудесно. Защото ще срещнете своята сродна душа. И ще се понесете на крилете на любовта. Точно в началото на седмицата огънят ще запали сърцето ви. И няма да спре да гори дълго време.


Козирог
Козирози, нямате ли чувството, че сте твърде спокойни напоследък? Е, дошъл е моментът за нещо ново, различно, нещо, което да ви посъбуди. Вие още можете да предизвиквате земетресения в любовен план. И точно сега ви предстои едно голямо. Дръжте се здраво, ще ви поразтърси сериозно.

Водолей
Скъпи Водолеи, вие сте много романтични и душата ви ще бъде доволна от случващото се. Звездите са ви подготвили шумно парти с фойерверки. Седмицата ви носи ново запознанство, нов човек в сърцето ви и у дома.

Риби
Скъпи Риби, вие не обичате да полагате усилия, когато не сте готови за тях. Но сега е различно. Време е да излезете навън и да видите какво се случва там. Тази седмица ще промени живота ви. Очакват ви страхотни нови срещи и едно вълнуващо пътуване.