Автор
Ева Григорова

Искат още милиони на гърба на кралското семейство: Меган и Хари сключват нова сделка с Netflix?

Говори се, че принц Хари и Меган Маркъл, херцогът и херцогинята на Съсекс, работят по нов проект с Netflix. Въпреки обвиненията, че са преувеличили сериозно скорошния си инцидент с преследване от папараци, двойката може би търси нови варианти за изява и печелене на пари.

Твърди се, че Меган и Хари се вдъхновили от предстоящия филм на Netflix, Scoop, който се съсредоточава около противоречивото интервю на принц Андрю с Емили Мейтлис от BBC. С участието на Джилиан Андерсън, във филма се разказва за излъченото през 2019-а интервю, в което принц Андрю категорично отрече всякакви връзки с Вирджиния Робъртс Джуфре, жертва на предполагаем трафик от Джефри Епстийн.

Херцогът и херцогинята на Съсекс наблюдавали внимателно как публиката ще възприеме Scoop. Това съобщи източник, близък до двойката, пред списание Closer, като допълни, че те вярват, че собствената им история, като бивши работещи членове на кралското семейство, може също да предизвика интерес. “Меган наистина настоява това да се случи, докато Хари иска да стъпва по-внимателно“, сподели вътрешният човек, намеквайки за разликата в мненията между двамата.


През 2020 г. Хари и Меган подписаха сделка с Netflix на стойност 100 милиона долара. Като част от споразумението се очаква кралската двойка да произведе широка гама от съдържание за стрийминг гиганта, включващо документални филми и детски предавания.

Въпреки това източници предполагат, че Netflix се интересува особено от кралския живот на двойката, а не от документални филми или детски сериали. Миналата година семейство Съсекс пусна 6-часовата поредица “Меган и Хари”, която въпреки че бе широко разкритикувана, предизвика голям интерес в стрийминг платформата.