Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, съветът на звездите за юни към вас: Живейте за момента

Скъпи Лъвове, месец юни ще бъде много приятен за вас. Очаква ви период на стабилност и увереност. Следвайте девиза: Живей за момента!“ На 5 юни планетата на любовта Венера ще влезе във вашия знак, а да не забравяме, че и Марс е там. Вие ще преливате от харизма и жизненост и ще привличате хората като магнит. Излизайте, забавлявайте се, срещайте се с хора, обличайте се хубаво, показвайте се. Сега ви се е паднало да блестите. Малко суета няма да навреди.

Юпитер транзитира във вашия 10 дом и също оказва благотворно влияние. В професионален план получавате това, което заслужавате. Възникват нови възможности, които ви помагат да се доближите до целите си и чувствате, че можете да постигнете всичко, което си поставите за цел. Не че изобщо ще липсват предизвикателства, но вие ще успеете да се справите с всякакви несгоди и трудности. Икономическият просперитет ще бъде значителен и някои ще направят различни инвестиции, обаче бъдете предпазливи с това. Помислете и потърсете съвет от по-опитните в тази област.

Ако се стремите да видите чашата наполовина като пълна с тази положителна страна на нещата, ще привлечете още по-прекрасни неща в живота си. Всичко зависи от вас и вашето отношение, не забравяйте това. Опитайте се да се съсредоточите върху възможно най-много добри неща. И имайте вяра, че те ще дойдат при вас.

Бъдете внимателни към здравето на сърцето си, управлявайте стреса и обръщайте внимание на цялостното си благосъстояние. Известен стрес може да възникне. Старайте се да се отпуснете; всичко ще се нареди по най-добрия начин.

Астралният контекст ви носи завидна лекота на общуване, така че можете да изясните някои неясни ситуации. Ако вече сте в любовна връзка, ще трябва да положите повече усилия за човека до вас. Може би трябва да започнете да му обръщате повече внимание и да проявявате повече обич. Не приемайте всичко за даденост; нещата може да се променят бързо.