Автор
Весела Георгиева

Внимавайте: Ето кои са най-опасните дни през юни

Юни е любов, юни е топлина, прегръдка, вълна и песен на чайки... Но юни може да бъде и опасен. Вижте кои са най-опасните дни от месеца.

4 юни, когато Меркурий е в съвпад с Уран

Бъдете внимателни, защото това е изключително опасен ден за работа, комуникация и финансови операции. Меркурий отговаря за деловата сфера и сферата на комуникацията, а Уран провокира появата на неприятни изненади. В този случай непредсказуемите събития ще бъдат свързани предимно с финансите ви. Уран може да ви повлияе да загубите способността си бързо да вземате правилни решения. Не давайте пари назаем на никого и не задлъжнявайте.

7 юни, когато Сатурн става ретрограден

Сатурн ще бъде ретрограден от 17 юни до 3 ноември. Периодът е изпълнен с неприятни манипулации и токсични връзки и отношения. На 17 юни това токсично влияние на планетата ще бъде много осезаемо. Пазете се от предателства и проблеми в любовта. Не се ядосвайте, ако плановете ви се объркат. Бъдете предпазливи.

27 юни, когато Меркурий влиза в Рак

На 27 юни Меркурий ще премине в знака Рак, което е изключително неблагоприятно за самия него. Енергията на елемента Вода ще влоши настроението на планетата. Денят ще бъде неподходящ за пътуване, смяна на обстановката, общуване. Но крие и подводни камъни - внимавайте какво говорите в този ден, за да не обидите свой близък човек.