Автор
Пепа Попова - Пепита

Boss Girl: Парти за рождения ден на Наоми Кембъл

Активистката, супермодел и модна икона Наоми Кембъл несъмнено е едно от най-разпознаваемите лица в света. Близка приятелка на марката BOSS и един от нейните ключови глобални посланици, тя ще бъде запомнена с легендарната си и дълга кариера в модата. BOSS и Даниел Гридър, главен изпълнителен директор на марката, организираха ексклузивна вечеря по случай рождения ден на Наоми в Кан.

„Наоми е истински шеф и модел за подражание за мнозина. Тя е отражение на многообразието, приобщаването и известен филантроп, така че тя перфектно въплъщава ценностите на нашата марка BOSS. За нас е чест да бъдем домакини на партито по случай рождения ден на Наоми в Кан“, коментира Даниел Гридър, главен изпълнителен директор на HUGO BOSS.

Наоми и някои от гостите, включително Фючър, Джордан Барет, Алтън Мейсън, Евън Рос, Ашли Симпсън, Валентина Сампайо и други, бяха облечени във визии на BOSS.

Наоми Кембъл пристигна на вечерята в макси рокля от златен тюл, ръчно обшита с мъниста и украсена с пера. Роклята се отличаваше с дълбоко V-образно деколте с две кръстосани презрамки, украсяващи лявото рамо на модела.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Малко по-късно Наоми се преоблече в дълга бяла рокля с отворен гръб, дръзка изрезка на талията и изискан шлейф, украсен с ресни.

Сред гостите на събитието бяха Травис Скот, Лиза от Blackpink, Ким Техьонг от BTS, Джулия Гарнър, Хелена Кристенсен, Стела Максуел, Ашли Греъм, главният редактор на британския Vogue Едуард Енинфул и Дафне Гинес.


View post on Instagram