Автор
Христина Кирилова

Цяло състояние: Вижте колко ще спечели Преслава покрай баловете

И тази година най-работливата фолкдива ще спечели луди пари покрай абитуриентските балове и частните партита. Преслава е една от най-успешните певици в попфолка и винаги е засипана с покани, особено в този празничен период. Затова и печели много, много добре.

Само до момента Преслава имала 19 потвърдени участия за месец май, а освен това и няколко частни партита. Хонорарът на певицата е между 8 и 10 хил. лв, пише "Уикенд", което означава, че само до началото на юни ще е изкарала малко над 150 хил.лв и вероятно още 40 бона покрай партитата.

View post on Instagram
 

Вероятно около половината сума ще бъде за продуцента на Преслава, което напълно оправдава твърдението, че тя е сред любимите му изпълнителки във фирмата.

Не е тайна, че Преслава е една от най-обичаните фолкдиви и мнозина са готови да дадат големи суми, за да бъде част от купона им. Добричлийката печели доста добре от участия, като освен официалния си хонорар, тя получава и солидни бакшиши от по-заможните фенове. Най-големият бакшиш, който е получавала, е в размер на 19 000.

View post on Instagram
 

Певицата определено се различава от много свои колежки, които разчитат на богатите си половинки, докато тя изкарва напълно сама солидни суми.

Четете още: Хубавата Елена отново разби Евгени на пух и прах