Автор
Весела Георгиева

Шакира не може да избяга от влюбения Том Круз?

Том Круз май не признава "не" за отговор. А потърпевша се оказа колумбийската певица Шакира. На Гран при на Маями във Формула 1 актьорът дори изпрати цветя на бившата на Жерар Пике, а това роди предположения, че е влюбен в нея.

Източник информира Page Six, че Том Круз е хвърлил око на Шакира съвсем сериозно, а това кара колумбийката да се чувства леко неудобно. Тя не искала да има нищо с актьора и му го е показала и казала, което явно още повече е амбицирало звездата от „Мисията невъзможна“.

Според информацията на Heat, Круз, който е с 14 г . по-възрастен от Шакира, е влюбен в нея. Но тя не го иска!

View post on Instagram
 

„Том беше обсебен, когато срещна Шакира и това не беше толкова различно от начина, по който се държеше, когато за първи път срещна Кейти Холмс“, изтъкна източник на списанието.

„Той познава Шакира от години, но това беше първият път, когато се срещаше с нея в спокойна среда, и си тръгна убеден, че двамата са пред истинска връзка, която трябва да развият“, добавя информаторът.

Том Круз дори се открехнал пред общи приятели за чувствата си към Шакира, но те го попарили, като му казали, че колумбийката не може да му отвърне с взаимност.

View post on Instagram
 

„Шакира просто беше мила и позираше за снимки с Том. Но в следващия момент той казваше на всички, че тя е жената на мечтите му. Беше прекалено“, увери източникът на изданието.

„Тя не иска да го засрами или разстрои, но няма привличане или романтика от нейна страна, тя просто се държеше приятелски. Тя е поласкана, но не се интересува и това съобщение беше учтиво предадено на Том“, добавя запознатият с конфузната ситуация, пише "Телеграф".