Автор
Весела Георгиева

Благой Георгиев: Сам съм и сърцето ми е свободно

Футболистът Благой Георгиев, който спечели последния сезон на "Сървайвър", призна, че му е било много тежко в началото на шоуто.

"Не само аз, абсолютно всички искаха да прекратят участието си. Наистина беше много тежко състезание. Явно никой не е знаел къде отива и не е очаквал да е толкова тежко – глад, мизерия, системно недоспиване, постоянно си с рани. Аз първия месец не успях да мигна. Събираха ми се по 3-4 часа сън на денонощие. Само психиката и волята ми помогнаха, за да оцелея. Истината е, че никой не очакваше да е толкова страшно – все пак това е телевизионно шоу, мислиш си, че е преувеличено, че все пак като спрат камерите, става по-приятно и поносимо и се възстановяваш", казва Благо в интервю за "Уикенд".

Гладът бил едно от нещата, които тормозело участниците. Самият Благо свалил 14 килограма в „Сървайвър“.

View post on Instagram
 

Признава, че засега не е мислил какво ще прави с наградата.

"Тя не ми беше толкова важна, по-скоро ми беше важно изживяването и шоуто. Не влязох заради парите. Исках да спечеля не заради наградата, а заради емоцията и да остана последен."

По-интересното е, че Благо откровено признава, че би участвал в... "Ергенът".

"Бих участвал, да. Струва ми се интересно предизвикателство."

Относно поискания от Поли развод, Благо коментира: "Уважавам решението й. Не тая лоши чувства. Пожелавам й всичко най-хубаво и да срещне това, което търси. Все още сме в процес на развод, не сме официално разведени."

Благо казва, че в момента е сам.

"Нямам връзка с никого. Сам съм и сърцето ми е свободно. Нямам нищо с никоя от жените в „Сървайвър“. Ние бяхме като едно семейство, деляхме си и последната лъжичка ориз. Между нас се породи силна връзка и приятелство, затова с някои от участниците продължаваме да се чуваме непрекъснато. Но не, нямам интимни отношения с нито една от жените в шоуто. Искрен съм, нямам причина да лъжа."

"Нямам тип жена, а и в момента не ми е до жени и връзки. Занимавам се с доста неща, искам да обърна внимание и на децата си. Нямам време за жени. В момента организирам един благотворителен мач-концерт, който ще се проведе на 10 юни... Имам 4 деца и те са ми най-скъпото. Приключих с футбола като професия, но искам да помагам на българските деца".

View post on Instagram
 

"Вкъщи. Не живея с Георги Валентинов, нито с Мария Обрейкова, нито Татяна ме е приютила. Имам си дом. От доста време се опитват да ме фалират и се пускат лъжливи слухове, че Златка ме е издържала и е плащала таксите на децата ми. Това не е истина, аз мога сам да си издържам децата. Години наред чета такива глупости за мен и може би е време да ангажирам адвокат и да заведа дела за откровено фалшиви публикации, уронващи престижа ми.", казва още Благой пред "Уикенд".