Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, през юни хоризонтите ви се разширяват

Скъпи Везни, през юни хоризонтите ви се разширяват, вие сте в състояние да отблъснете някои предишни ограничения. Бъдете позитивни за бъдещите начинания и останете в кръга на обстоятелствата. Трябва да сте по-бдителни за това, което се случва около вас. Следенето на най-новата тенденция ще ви помогне да продължите напредъка си.

Вашата кариера ще има възходяща графика през този месец, като се има предвид, че сте готови да положите усилия, за да грабнете възможността, която ви пресича пътя. Ще постигнете страхотни резултати в начинанията си, извършени искрено и честно от ваша страна.

Ако нуждата ви от признание изглежда съвсем легитимна, внимавайте да не инвестирате твърде много егото си в случая. Твърде много апетити, желания могат да се окажат контрапродуктивни и да работят срещу вас. Внимавайте да не привличате твърде много внимание към себе си и своите подвизи, ако не искате неприятности от засада, опитващи се да попречат на напредъка ви. Рискувате да станете мишена на (неоправдани) критики.

Ненужният стрес може да се отрази негативно на здравето ви. Трябва да се адаптирате към здравословни навици и да осигурите прием на здравословна храна, за да се чувствате добре. Опитайте да практикувате йога и медитация за по-добро здраве. Ходенето може да бъде добър вариант, ако трябва да се чувствате свежи и да избягвате ненужни мисли, които безпокоят ума ви.

По отношение на емоционалната ви стабилност може да срещнете определени трудности през този месец. Може да изглежда като игра на мишка и котка и безкрайно преследване с партньора ви. Трябва да търсите спокойствие на ума и душата, за да се почувствате доволни. Ако търсенето на сантиментален Граал не е непременно ваш приоритет през юни, ще знаете как да се възползвате от силните си страни, по-специално от чара си.