Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, промени и по-добри възможности ви очакват през юни

Скъпи Скорпиони, през месец юни с вашето търпение и решителност ще можете да постигнете успеха, който искате да имате в живота си, просто трябва да останете спокойни и да изживеете ситуациите със спокойствие.

Нови промени и по-добри възможности ви очакват през този месец, що се отнася до вашата работа и професионална област. Трябва да сте по-бдителни за нещата, които се отнасят до кариерното ви израстване. Вашият растеж зависи от приемането на промените около вас. Съветът на звездите е да подхождате внимателно към всичко, да вървите бавно и да не бързате.

Развлеченията и пътуванията могат да донесат приятни изненади. Животът може да ви предостави неочакван източник на парични средства. Вашите инстинкти за спекулации ще бъдат изострени и може да направите изгодни финансови инвестиции. Въздържайте се обаче от авантюристични бизнес начинания, ако е възможно, или поне не вземайте важни решения без добър съвет от доверен и с опит човек.

Най-важните промени за вас през този месец ще дойдат отвътре; ще трябва да се опитате да промените по някакъв начин отношението си към заобикалящата ви среда, към живота, към другите и към трудностите, които възникват в различни ситуации. Време е да се освободите от всяко негодувание и да оставите миналото зад гърба си: променете отношението си към другите и най-вече започнете да живеете взаимоотношенията си по различен начин.

Комуникацията с партньора ви се подобрява и транзитирането на Юпитер в Телец предлага все по-оптимистична перспектива в това отношение. Не прибързвайте с решения, за които ще съжалявате по-късно; по-скоро бъдете много настоятелни в желанието си да разрешите всеки конфликт, който възниква в двойката. Сега е моментът да действате в тази посока.

Добрият масаж на гърба или главата ще бъде здравословно и лечебно докосване за вас; всъщност ще ви помогне да се отпуснете много и да се почувствате по-добре. Това е тайната на вашето ежедневно умствено и психическо поддържане.