Автор
Весела Георгиева

Кобилкина призна: Не мога да бъда с мъж за пари

Наталия Кобилкина разбуни социалните мрежи с новината, че се развежда за втори път. За Кобилкина това беше втори брак. Преди Такис тя бе омъжена за Делчо Добрев.

"За мен това е нова възможност и правилна стъпка. Много хора не се разделят в правилния момент и се получават токсични връзки и караници. Аз винаги с всички се разделям на най-високото и добро ниво. Много сме израснали с Такис, винаги ще го обичам и уважавам и той мен", коментира Кобилкина по Би Ти Ви.

View post on Instagram
 

След почти 6-годишен брак с Такис Дретакис, Кобилкина пак е свободна жена. С Такис имат син на 5 г. – Филип.

Сексоложката сподели, че двамата са започнали да обмислят раздялата си още през лятото. Усещали, че се задушават с любовта си и имат нужда от въздух. Имали нужда от време за себе си.

Сексоложката призна, че явно е избързала с втория си брак и не е била готова.

"Винаги уча своите клиенти да избират себе си. В един момент аз толкова обичах Такис, че сякаш се разтворих в него и загубих себе си."

И двамата са жертвали много един за друг и любовта им винаги е била водеща. Сега обаче са на етап да си доставят удоволствие поотделно. В момента също поддържат добри отношения и се грижат един за друг, пише "Стандарт".

На 5-годишния Филип двамата с Такис са обяснили, че много го обичат и това никога няма да се промени, че ще има две къщи и много ще пътува. Разбрали са се, че пред детето никога няма да говорят лошо един за друг.

View post on Instagram
 

"Аз предложих. Той каза - Благодаря ти, отдавна чаках това нещо.", призна още Кобилкина за раздялата.

Споделя, че не е жена за един мъж за цял живот.

Категорична е обаче, че може да има "любов, докато смъртта ни раздели, но това не е за всеки".
"Има жени, които могат да бъдат с мъж за пари. Аз не мога!", казва още още Наталия.