Автор
Ива Петрова

Евгени призна: Повтарям съдбата на родителите си

Родителите на Евгени Генчев, когото вече всички познават от предаването "Ергенът", се оженили три месеца след като се запознали. Този детайл от личния си семеен живот музикантът разкри в предаването "120 минути" по bTV. Подобна се оказа и ситуацията, в която самият той се озова, след като в края на предаването се сгоди за жената, докоснала най-дълбоко сърцето му - манекенката и защитничка на животните в беда Валерия.

Генчев сподели още, че баща му искал да стане актьор. Когато обаче се влюбил в бъдещата си съпруга, той загърбил мечтата си и се отдал заедно с половинката си на животновъдство. "Те са ми били огромна подкрепа. Особено баща ми още от ранна възраст се опитваше да посее зрънце на мъдрост", казва Евгени за татко си.


По темата за шоуто сгоденият вече Евгени разказва, че е имало дни, в които се е прибирал в къщата си към 3-4 ч. сутринта, след края на снимките, и заставал на балкона. Там посрещал изгрева и се отдавал на дълги размисли в продължение на два часа.

"Беше изключително труден изборът накрая, защото и Елена, и Валерия изразяваха тези качества, които търся в половинката си. По много различен начин, но ги имаха", откровен е пианистът.

На въпрос дали Валерия е жената за него, музикантът отговаря така: "Надявам се да е тя. Аз съм направил своя избор".

"Нашата интеракция и комуникация досега беше в демоверсия. Надявам се да можем да надградим тази основа. Емоцията е там, желанието е там, останалото зависи от нас", споделя той.

Евгени Генчев не крие, че през цялото време, докато траели снимките, той правел списъци в главата си за момичетата - по възраст и опит, така че да анализира оптимално с коя от тях има най-голям шанс за дълготрайна връзка.

На 3 юни пианистът ще свири в Античния театър в родния си град Пловдив. Предстоят му концерти и в Бургас и Варна. Генчев не пропусна да отбележи, че билетите свършват доста бързо и подкани всеки, който желае да се докосне до неговия свят, да не губи време.

View post on Instagram
 

Четете още: Близки до "Ергенът" Евгени: Истински влюбеният е той, не Валерия. Скоро няма да ги бъде