Автор
Весела Георгиева

Секс по испански? Внимавайте, може да бъде опасно

За френската любов знаем всичко. Но чували ли сте за секса по испански? Е, има такова нещо. На английски тази практика е известна още като boob Job.

Става въпрос за т. нар. "коитус а мамила" - за полов акт без проникване, при който мъжът се задоволява между притиснатите една в друга гърди на жената. Всъщност не е ясно защо този вид секс се нарича „испански“. Предполага се, че е заради католическата вяра и факта, че така мъжът може да се задоволява без да отнема девствеността на жената.

Известен също като „испански масаж“ или „испанска вратовръзка“, този вид секс е идеален за "загряване", най-вече за мъжа. Идеален е и за палуване без да е необходимо да ползвате презерватив.


Как се прави? Жената ляга с разголена гръд по гръб или просто се е подпряла удобно на нещо. Мъжът кляка над нея и разполага таза си на височината на пъпа ѝ. Поставя пениса си между гърдите ѝ и започва да "прави" - да трие нагоре-надолу. За да увеличи интензивността, той или тя може да притисне гърдите една в друга, така че да засили триенето.

Може да се изненадате, но испанският секс е на трето място в списъка с желания на мъжете - след аналния и оралния, пише "Обекти".

В зависимост от надареността на мъжа и гъвкавостта на жената триенето между гърдите може да прерасне в също толкова вдъхновяваща и задоволяваща орална любов.

Ако освен всичко друго задоволи партньора си и с език, жената може да е сигурна, че изобщо няма да се стигне до същинския полов акт.