Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, време е да презаредите жизнената енергия, която винаги ви е характеризирала

Скъпи Стрелци, през юни вземате юздите отново в свои ръце. За вас ще бъде период, белязан от оптимизъм и увереност.

Работата ви ще изисква вашето цялостно внимание и пълна концентрация. Хубавото е, че през целия юни с Венера в Лъв можете да разчитате на помощта на доверени хора и тяхната намеса може да ви помогне да подобрите продуктивността си и да увеличите контактите си.

Трябва да излезете извън вашите граници, да подхождате към ситуациите от различни гледни точки, да приемате всякакви предизвикателства, които идват, да преоткривате себе си и да се наслаждавате на голямото си обновление. Има възможност да получите неочаквани приходи, печалби или бонуси, което ще засили положителната енергия на този период. Парите ще идват при вас по различни начини.
Независимо дали в любовта или в бизнеса, няма да се задоволявате с нищо по-малко, а ще направите всичко възможно, за да развиете връзките си или да подобрите статуса си. При взаимодействието си с околните, помнете важността на активното слушане. Всеки има нещо ценно да допринесе и може да научите ценни прозрения от тяхна гледна точка.

Ще трябва да се грижите много за себе си и да си почивате достатъчно. Само по този начин ще можете отново бързо да стъпите на краката си и да презаредите жизнената енергия, която винаги ви е характеризирала. Важно е да се чувствате силни и способни да изпълнявате всичките си отговорности.

Ще се редуват меланхолични мисли и еуфорични моменти. Гледайте да не обидите най-близките си хора в моментите на извисяване. Особено ако търсите утеха и подкрепа от тях в трудни моменти. Чувствате се уморени от монотонността и рутината в настоящата ви емоционална връзка. Привлекателността на новите романтични преживявания и преследването на страстта може да привлече вниманието ви. Ако сте необвързани, това е моментът, в който можете да намерите своята сродна душа. Няма да останете незабелязани и можете да разчитате на вашия силен магнетизъм: трябва само да се прицелите в целта.


Четете още: Внимавайте: Ето кои са най-опасните дни през юни