Автор
Ева Григорова

Ивана нападна безмилостно новите си колежки и разкри дали има мъж до себе си

Ивана захапа изгряващите фолкаджийки, като ги обвини, че се тунинговат по сходен начин, правят си едни и същи устни и скули.

Тя коментира, че за нея всички те изглеждат еднакво, а това определено не ѝ допада.

View post on Instagram
 

Самата тя винаги се стреми да изглежда по различен начин и да бъде такава, каквато се е родила - без сериозни подобрения и корекции.
Ивана сподели, че не ѝ допада фактът, че младите фолкталанти започват да градят кариера едва на 15 години, а още са твърде незрели за това. Хитовата изпълнителка е на мнение, че те не са готови да се впуснат в тежкия нощен живот на тези години.

Въпреки че е дъщеря на музикант, детската мечта на Ивана не е била да стане певица, но именно това поприще я е намерило.

Тя разкри още, че обича да пазарува:

"Купувам нещо, харесва ми и като се прибера си казвам сега това за какво ми е, къде ще го облека... Дрехите са основното ми перо".

View post on Instagram
 


В личен план Ивана призна, че в този момент няма човек до себе си, но това не я депресира. Радва се, че след лудницата около нея може спокойно да се прибере вкъщи, без да дължи на някого обяснения къде е била и какво е правила. За нея тишината и спокойствието са едни от най-важните неща в живота.