Автор
Весела Георгиева

Началото на края: Хари е потърсил адвокат за развод с Меган

Принц Хари и Меган Маркъл се развеждат. Това твърди Анджела Левин, кралски експерт. Според нея Хари и Меган имат сериозни проблеми и все повече се отчуждават.

Според Дейзи Коузенс пък, Хари вече е търсил помощ от адвокати по бракоразводните дела. Коузенс заяви в ефира на Sky News, че явно по-малкият син на Чарлз не е издържал на напрежението и обществения интерес и натиск. Дейзи заяви още, че няма да се изненада, ако това се окаже истина.

Лейди Колин Кембъл, също кралски експерт, допълнително нажежи обстановката, обявявайки, че Хари често отсяда в хотелски стаи, за да избяга от атмосферата у дома. Кембъл твърди, че Хари напоследък прекарвал много време в хотел, намиращ се близо до семейната къща в Монтесито, Калифорния и в друг хотел в Ел Ей.

View post on Instagram
 

По GB News Кембъл заявява: "Искам да кажа, чух от пет напълно надеждни източника, че Хари е извикал адвокатите преди няколко месеца."

Явно проблеми има. На какво се дължат те, можем само да гадаем.

View post on Instagram
 

Според Луиз Робъртс, автор в News Corp, твърди, че според известния кралски иконом Пол Бърел, Хари все още е женен за Меган само заради децата. Просто искал да е с тях, докато растат.

Повечето хора обаче са доста скептични към новините за евентуален развод. Някои специалисти коментират, че след новата сделка с Netflix, разводът не е добра идея. Освен това мнозина допускат, че слуховете за раздяла се пускат от самите Съсексови, заради подклаждането на общественото внимание. Все пак за нови серии и книги им е нужен материал. А те вече си казаха почти всичко.