Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, юни ви носи зашеметяващи успехи в кариерата и разтърсваща нова любов

Скъпи Водолеи, пред вас е много продуктивен месец. Постигате целите си без това да е за сметка на другите. Точно сега можете да предприемете решителни стъпки за кариерата си - така че обръщайте внимание на всяка възможност, която ви се предоставя!

Сега не е време да се занимавате с маловажни неща. Вашият бизнес нюх е силен този месец, което трябва да използвате, за да се съсредоточите върху най-важното. Така че направете инвестиции, които са наистина важни и успехът няма да закъснее.

С вашата страхотна физическа издръжливост и непоклатимо самочувствие, вие преодолявате всички трудности, с които можете да се сблъскате по пътя ви. Единствената грешка, която можете да направите, е да надценявате себе си или да подценявате нещата. Ако експлоатирате прекалено много тялото си, то ще ви отмъсти. Затова си отделяйте нужното време за почивка.

Както в работата, така и в любовта: независимо дали ще внесете свежи идеи в партньорството, или ще се хвърлите в нова връзка като необвързани - нещата ще се променят. А двигателят на положителната промяна сте вие! Това обаче изисква здравословно чувство за реалност.

Носите излишък от любов в сърцето си, който чака да бъде живян. Не пропускайте този импулс, а се приближете повече до хората. Добре известно е, че пълното сърце е привлекателно и затова хората ще се радват да са около вас. Възможностите за еротична връзка сега са много обещаващи.

Сега е особено подходящо време за култивиране на приятелства, тъй като те може да са ви от голяма полза в момента, или за създаване на нови контакти и вътрешно израстване. Това може да активира собствения ви емоционален живот или ще научите нови неща за себе си. Познатата среда ви дава усещане за сигурност и подкрепа, което може да липсва в други области.