Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Риби, юни ви носи много промени в живота

Скъпи Риби, през месец юни сте пълни с положителни вибрации и добро самочувствие. Преди всичко се опитайте да запазите контрол над латентната агресивност, която ще ви помогне да постигнете много, ако я овладеете, но ще ви подтикне да правите грешки, ако не я канализирате. Ще трябва да положите значителни усилия, за да можете да влезете във форма, да дисциплинирате тялото и ума си и да се върнете в градивната динамика на личен и физически растеж и регенерация.

В близко бъдеще все по-често ще се сблъсквате с големи предизвикателства в работата. Това може да е конкурентен служител или нова задача. Очакват ви нови задачи.

Доверете се на себе си и по-скоро използвайте всичките си умения, за да покажете най-накрая какъв потенциал имате! Имате сила и страст за всичко. Това ви носи някои плюсове. Понякога просто мислите твърде много. Нищо чудно, че може да има и малко напрежение. При цялото това вълнение все пак трябва да остане време и енергия за вашето здраве! Здрав дух може да се намери само в здраво тяло. Опитайте се да елиминирате, доколкото е възможно, безпокойството, което атакува вас и вашите нерви, с медитация и упражнения, за да останете балансирани. Моментите на релаксация могат да ви донесат само полза.

Вие сте любопитни какво ви очаква. Само едно е наистина ясно: В близко бъдеще няма да е скучно! Запазете хладнокръвие и се опитайте да се възползвате максимално от бързите промени.

Ако имате връзка, просто се уверете, че давате достатъчно пространство на партньора си! Ако сте разочаровани, просто изпуснете парата по безопасен начин. Силата и хармонията са точно толкова на ваша страна, колкото издръжливостта и вътрешният баланс. В любовта всички пътища са отворени за вас.