Автор
Антония Дамянова

82-годишният Ал Пачино ще става баща за четвърти път

82-годишният Ал Пачино очаква ново попълнение в семейството си и то съвсем скоро, съобщава порталът TMZ. Според публикации в медиите 29-годишната любима на култовия актьор - Нур Алфала, е бременна в осмия месец.

Засега двойката не е дала официални коментари пред медиите и също така не е разкрила пола на детето.

View post on Instagram
 


За Пачино това ще бъде четвъртият наследник. Той вече има 33-годишна дъщеря Джули, която е от връзката му с преподавателката по актьорско майсторство Ян Тарант, както и 22-годишни близнаци - Оливия и Антон, от връзката си с бившата актриса Бевърли Д'Анджело. За Алфала бебето ще е първородно.

За първи път Пачино и 53 години по-младата от него Алфала започнаха да говорят за романса си през април 2022 г., когато двойката беше забелязана на романтична вечеря в италианския ресторант "Джоунс" в Западен Холивуд. Тогава вътрешни хора издадоха пред Page Six, че двамата се срещали тайно от още по-рано, по време на пандемията Covid-19.

View post on Instagram
 

Изглежда, че впечатляващата разлика във възрастта не притеснява момичето. Дори преди Пачино тя предпочиташе известни богати мъже, много по-възрастни от нея. Сред бившите ѝ половинки са Мик Джагър, когато той беше на 74, а тя - само на 22, Клинт Истууд, когато той беше на 88, а тя - на 23, както и 60-годишният милиардер Никълъс Бергрюен.

Да отбележим, че най-добрият приятел на актьора - 73-годишният Робърт де Ниро, също наскоро отново стана баща. Със седми наследник го дари новата му избраница Тифани Чен.

Нур е най-голямото дете в семейство от четирима братя и сестри. Майка ѝ е американка, а баща ѝ - от Кувейт - Фалах. По информация в LinkedIn той е президент на компания, наречена Q8 Capital Inc.

View post on Instagram
 

Четете още: Серина Уилямс - на 41 и бременна с второ бебе