Автор
Весела Георгиева

Скандален, както винаги: Мрежата кипи след участието на Иво Димчев в "Черешката на тортата"

Скандалният изпълнител Иво Димчев буквално разбуни социалните мрежи със своето участие в "Черешката на тортата" тази седмица.

Коментарите не спират да валят:

"Черешката на тортата" е много приятно предаване, но тази седмица наистина удари дъното. Иво Димчев е скандална личност, която няма място в това предаване", пишат потребители в мрежата.

"Отсега казвам, че ще пропусна серията, когато той е домакин. Няма да имам толкова нерви да го изтрая. Рядко противен тип с липса на елементарни обноски".

"Говоренето с пълна уста ми е най-отблъскващо".

"Манчев не трябва да кани такива подобия на човеци. Гледката не е приятна, а отблъскваща. Единият като дявол, моделката като карикатура. Най-зле се чувстваше в тая компания художникът. Какво да прави човекът, трябва да ги търпи".

Това са само част от коментарите във фейсбук след снощния епизод.

Но, оказва се, че Иво има и доста сериозни почитатели, които само заради него пускат телевизора.

"Гледам заради Иво Димчев. Браво за таланта, интелекта, чувството за хумор и най-вече за това да си над нещата... Възхищавам са на хора, които не се притесняват от своята уникалност и от това, което са, независимо от просташките обиди, погледи, размахване на пръст и подобни ограничености. Продължавай все така напук на "хейтърите"."

Домакин бе бизнес дамата Ивет Григорова. Тя е за първи път в кулинарното предаване, но смело отвори дома за гостите си. Ивет сготви нискокалорична, красива, вкусна и балансирана храна.

Едно от ястията ѝ бе наречено от Димчев "божествен мазньоч".