Автор
Весела Георгиева

Майката на Григор Димитров е в паника заради новото му гадже

Сериозно притеснена за семейното наследство е майката на Григор Димитров. Причината се крие в новата му половинка - сексапилната брюнетка, актрисата и манекенка Мадалина Геня.

View post on Instagram
 

Говори се, че родителката на звездния тенисист се притеснява, че Геня ще излъжe Гришо да ѝ предложи брак. При това положение в опасност са авоарите на спортиста.

Мария била категорична, че стигне ли се до сватба, ще настоява за предбрачен договор, за да гарантира, че след време синът ѝ няма да остане без пари, пише "Уикенд".

До момента Григор е заработил над 22.6 млн. долара само от тенис турнири. Той обаче взема солидни приходи от реклами и спонсорство.

View post on Instagram
 

Не е ясно дали Геня се ползва с благоразположението на семейството, предвид завидното ѝ минало.

View post on Instagram
 

35-годишната румънка е била опасно близка с много от холивудските знаменитости, начело с Леонардо ди Каприо, известни футболисти и дизайнери...

Тя всъщност не е бедна, но не и от най-заможните. Геня не е имала брак с бащата на детето си – композиторът Матей Сратан, с когото се разделила през 2019 г. Той също е доста по-заможен от нея, но поради липсата на брак, Геня се задоволила само с полагаемата ѝ се издръжка за дъщеря ѝ, пише още "Уикенд"