Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес ще имате късмет. Раци, внимавайте с разходите

Денят е подходящ за всякаква комуникация. Конфликтни ситуации са малко вероятни.

Овен – Вероятно ще имате успех днес, защото вашата интуиция ще насочва стъпките ви по правилния път. Очакват ви спокойни моменти в емоционален план и ще усетите подкрепата на тези, които ви обичат.

Телец – Не хабете енергията си напразно като се впускате в нещо, което не е много ясно. Не поемайте излишни рискове и бъдете предпазливи, когато вземате решения в любовния си живот, защото може да сбъркате.

Близнаци – На работното място не се насилвайте с много задължения наведнъж – фокусирайте се върху най-важното. Ще трябва да положите усилия да бъдете по-открити с другите и веднага ще забележите разлика в настроението.


Рак – Не се тревожете за неща извън вашия контрол, денят ви ще мине много добре. На работното място стойте настрана от проблемите на другите хора. Би било добре също днес да се контролирате повече по отношение на разходите.

Лъв – Днес не бъдете импулсивни и се въздържайте от критики и коментари. На работното място работете върху организацията и значително ще увеличите продуктивността си. Късметът ви следва – възползвайте се максимално от благоприятния период, независимо какви са вашите цели и желания.

Дева – Очаква ви динамичен ден, но продуктивността и резултатите ще се отразят положително на настроението ви. На работното място избягвайте да поемате рискове и не поемайте отговорностите на колегите си.

Везни – Бъдете по-търпеливи с близките и лесно ще избегнете конфликтите. На работното място проверявайте всички дребни неща - има риск да се допусне сериозна грешка. В любовта вашата скромност ви прави привлекателни.

Скорпион – Ще бъдете затрупани със задължения в работата, но това ще ви даде възможност да проявите своята креативност. Държите се детински и егоцентрично. Животът не го приемате достатъчно сериозно.

Стрелец – Днес ще изпитате освежаваща младежка емоционалност. Това означава да се ръководите от чувства и интуиция и да бъдете отворени към нови неща. Време, когато въображението и креативността играят важна роля.


Козирог – Някой иска да направи нещо добро за вас. Възможно е приятел или познат спонтанно да предложи помощ и подкрепа за задача, за която имате твърде малко опит и знания или просто нужда.

Водолей – От известна дистанция получавате по-реална оценка на ситуацията. Определен период на съзерцание не е грешен, но в един момент трябва да погледнете и в други посоки, за да продължите напред.

Риби – Днес може да почувствате разочарование от нещо. Може би приятел е отменил планираната среща или някое обещание не е спазено. Естествено е да сте малко тъжни. Но ако се огледате, със сигурност можете да намерите нещо, което ще подобри настроението ви! Така че горе главата, денят все още може да бъде хубав!