Автор
Весела Георгиева

Нострадамус е предсказал: Наистина ли Хари има шанс да бъде крал?

Може да ви звучи странно, но дори нещо да се случи с принц Уилям и той си отиде преди баща си - крал Чарлз, принц Хари няма да е първият, който ще попаднe в списъка за трона.

Въпреки, че Хари се оттегли от своите кралски ангажименти, отговорът на въпроса дали може да бъде крал един ден всъщност е „да“. Но трябва да се случат доста неприятни, крайни събития, за да стане факт това.

View post on Instagram
 

Към момента херцогът на Съсекс е на пето място на опашката за трона – наследяването му е „привилегия“ по рождение, която не може да бъде отменена без специално произнасяне от страна на парламента, пише Cosmopolitan.

В случай, че смъртта на принц Уилям настъпи преди тази на крал Чарлз, принц Хари все още няма да бъде избор номер 1 за крал. Тази чест ще се падне на най-големия син на принц Уилям – принц Джордж.

В случай, че той не е в състояние да изпълни задължението да стане монарх, тронът следва да бъде зает от следващото по възраст дете в семейството на принц Уилям и принцеса Кейт – принцеса Шарлот. Ако и тя не успее, принц Луи също стои на опашката пред своя чичо.

Към момента след Хари в реда за наследяване е синът му принц Арчи, следван от принцеса Лилибет.

В крайна сметка - да, принц Хари може един ден да стане крал, но това ще бъде предшествано от сериозни трагични събития.

Друг, малко по-позитивен вариант, е принц Уилям да абдикира, което едва ли ще се случи, а в същото време Джордж да не е навършил 18 години.

View post on Instagram
 

На практика тогава принц Хари или друг старши член на кралското семейство ще бъде призован да действа като регент, докато дойде моментът принц Джордж да заеме трона.

Преди време в мрежата бе разпространено предсказание на Нострадамус, което, според тълкуватели, означава, че Чарлз ще бъде заменен от човек, изненадващ за мнозина.