Автор
Весела Георгиева

Дългоочаквано: Саманта Джоунс се завръща за финала на „Сексът и градът“

Може да не ви се вярва, но Ким Катрал ще се присъедини към "Просто ей така" като любимата ни сексапилна блондинка Саманта Джоунс.

Тя ще изиграе ролята на позитивен публицист на финала на втори сезон на сериала, съобщава Variety. Героинята ѝ ще се появи само в една сцена, в която провежда телефонен разговор с Кари Брадшоу, изиграна от Сара Джесика Паркър.

Катрал е заснела епизодичната си роля на 22 март в Ню Йорк. Любопитно е, че нито за миг не е била на снимачната площадка заедно с Паркър или с водещия на сериала Майкъл Патрик Кинг.

View post on Instagram
 

"Ню Йорк поуст" твърди, че екипът на сериала дори е бил държан в неведение относно спецификата на сцената и че името на Катрал не е фигурирало в списъка.

View post on Instagram
 

"Фактът, че го пазят в тайна, говори, че има някакъв намек, че тя може да се върне - не този сезон, но определено това е нещо, което ще накара хората да се върнат за трети сезон", казва източник пред изданието.

Премиерата на сезон 2 на "Просто ей така" е на 22 юни - в същия ден, в който Катрал се появява в нов сериал на Netflix – „Glamorous“.

Когато през 2021 г. "Просто ей така" дебютира по Маx - стрийминг услугата, известна преди това като HBO Max, зрителите разбраха, че героинята на Катрал се е преместила в Лондон след разрива с Кари и нейните приятелки, но все пак тя се появи в няколко текстови съобщения.

View post on Instagram
 

Саманта не е единствената обичана героиня от "Сексът и градът", която ще се завърне в предстоящия сезон. Към актьорския състав се присъединява и Джон Корбет, който се превъплъщава в ролята на Ейдън Шоу, влюбеният в Кари, пише "Дарик".