Автор
Христина Кирилова

Звезден първи юни: Ето как празнуват децата на известните днес (снимки)

1 юни стана повод звездите да се изфукат с наследниците си, като им честитиха празника и показаха как се забавляват.

Преслава глези единствената си щерка Паола, като ѝ е осигурила яхта, на която да се забавлява заедно с татко си, който рядко се показва по медиите. Първа поява в инстаграм направи и синът на Деси Банова-Плевнелиева, макар че майка му е закрила лицето му. Той е в компанията на сестра си-дъщеричката на репортерката от предишния ѝ мъж. Двете хлапета се казват Йоан и Йоана.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Преди 1 юни децата на телевизионното семейство Ваня и Евгения Джаферович получиха нови мебели за детските стаи, така че да имат повече пространство за игра. Синът на водещия на "Сървайвър" вече завърши училище и ще може да лудува на воля, припомня Hotnews.bg. Жаки от "Пътят на честта" и Ненчо Балабанов също честитиха на момчетата си. Актрисата София Маринкова наскоро призна, че обмисля варианта да има и второ дете, този път от партньора си Драго Симеонов. За Балабанов синът също е единствен наследник.

Прясната мама Златка Райкова също се включи в честитките, а сегашният ѝ мъж Карен показа как се забавлява с Благой Георгиев-младши.

Четете още: Вместо в родилното: Бременната Гущерова се качи на яхта (снимка)