Лъвове, време ви е за освобождаване от всичко негативно.

Обърнатият Дявол показва освобождаване от робство, негативни практики или зависимости. Тази карта подсказва, че преминавате през процес на детоксикация от всякакви ограничаващи и нездравословни навици или негативни влияния в живота ви. Юни ще ви даде власт над собствената ви съдба и новооткрито усещане за свобода и нови възможности.

През този месец ще ви липсва вдъхновение. Вашата творческа енергия ще бъде блокирана и ще бъдете в период на застой. Ще ви липсва мотивация в преследването на вашите страсти. Подредете целите си и намерете начини да разпалите отново креативния си огън. През целия месец основен приоритет трябва да ви бъде грижата за психическото и физическото ви здраве.

Юни ще ви донесе материално изобилие, финансова сигурност, а на някои от вас – богатство. Очаква ви стабилен и проспериращ период в живота. Ще изпълните вашите материални цели и ще усетите насладата от плодовете на вашата упорита работа.

В последните месеци сте натрупали много тежести и отговорности на плещите си. През този месец ще усетите необходимостта да облекчите товара си. От доста време се чувствате преуморени от задължения или изисквания, които изцеждат жизнената ви енергия. Опитайте се през юни да делегирате задачи, да потърсите подкрепа и да се освободите от всички ненужни тежести, за да намерите облекчение.