Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, възползвайте се от новите възможности днес. Страхотен ден за Водолея

Най-силно енергийният ден. През този период всичко започнато е успешно, хората около вас са отворени за комуникация. Струва си да се възползвате от това и да прекарате деня в максимална активност.

Овен – Денят е идеален за нови начала. Можете да се отървете от всичко, което ви е задържало. Ще се появят нови възможности, но трябва да се възползвате от тях. Бързите и решителни действия могат значително да променят ситуацията във ваша полза.

Телец – Време е да намалите темпото, защото поради прекомерното натоварване на тялото ви, могат да възникнат определени проблеми. Продължавате да сте във весело настроение и вашата веселост ще впечатли околните.

Близнаци – Очаква се трудна работна обстановка, но благодарение на вашата общителност ще успеете да разрешите всички несъответствия. Втората половина на деня ще е съпроводена с лека умора, но като цяло денят ще донесе много полезни неща.

Рак – Важно е да се избягва претоварването. Обикновено сте пълни със сила и енергия, но днес определено имате нужда от почивка. Помислете дали е възможно да отложите някои планирани дейности. Свободното време трябва да бъде прекарано с най-близките хора.

Лъв – Опитайте се да избягвате разгорещени спорове по време на работа. Това ще бъде доста трудно, тъй като колегите ви едва ли ще са настроени за спокойно обсъждане на важни въпроси. Но ако не се поддадете на провокации и запазите самообладание, ще избегнете неприятности и ядове.

Дева – Вашата активност днес няма равна и затова ще се справите блестящо с професионалните си задължения. Днес мнозина ще се занимават предимно с приятната страна на любовта и могат да се надяват на хармонична развръзка в отношенията.

Везни – Малко вероятно е да искате да прекарате целия ден в скучни монотонни неща, решавайки вече познати проблеми. Интуицията ще ви каже, че си струва да предприемете нещо ново. Промяната на обстановката ще ви вдъхнови.

Скорпион – Днес денят ще изисква от вас светкавично мобилизиране на енергийните сили. В следобедните часове ще настъпят неочаквани промени, които ще ви накарат да промените плановете си.

Стрелец – Едва ли денят ще бъде белязан от големи победи и лесни успехи, но като цяло няма да е зле. Щастлива случайност или просто неочаквано събитие може да доведе до интересни мисли, да ви помогне да намерите най-краткия път към отдавна поставена цел.

Козирог – Звездите днес ще бъдат особено благосклонни към онези, които са креативни и винаги предпочитат сами да намерят пътя към целта, а не да следват чужд пример. Не забравяйте, че най-добрите решения не винаги са на повърхността.

Водолей – Страхотен ден, възползвайте се максимално от него! И просто бъдете себе си! Може да възникнат обстоятелства, които да ви принудят да се изправите лице в лице с минало събитие, което сте избягвали.

Риби – Днес трябва да се опитате да избегнете конфликти, възможно е психическо претоварване. Също така ще е добре да обърнете внимание на физическото си здраве. Този ден е добър за шопинг, за различни покупки.