Автор
Весела Георгиева

Иво Димчев пак скандализира: Не одобрява нито Черешката, нито участниците

Музикантът Иво Димчев успя да скандализира феновете на предаването "Черешката на тортата". Дали това е търсен ефект, или той просто си е такъв, можем само да гадаем.

Факт е обаче, че мало и голямо сяда пред телевизора, за да види онзи човек със странната прическа (татуировка).

View post on Instagram
 

Часове преди да видим как ще изненада гостите си тази вечер, той реши да напомни за световната си известност с пост във Фейсбук, на който показва две свои снимки с Парис Джексън и Майкъл Стайп, солист на R.E.M. И двамата го поздравяват за музиката, която прави и затова Димчев недоумява как зрителите на кулинарното предаване се чудят "какво е тва нещо с татуираната глава!", пише Hotnews.bg.

"Тва нещо е българска артистка и певица, която има свойството да впечатлява световни звезди! Думите на Дейвид Линч или на "Ню Йорк Таймс" за мен си ги намерете в Гугъл!", обяснява Иво. В серия от коментари за предаването той продължи да мърмори както срещу предаването, така и срещу участниците в него.

"Днес монтажа ми хареса повече. Имаше повече баланс между готвенето и интеракцията с гостите. Но осветлението не е ок.... и на коментарите всички изглеждаме, като че сме на плажа и сме се намазали със слънцезащитен крем!! Не разбирам, защо Сашо иска да съм "по-мачо" в коментарите, пък така мило и с любов ми говори в женски род! Това са двойни стандарти!! Не мога да разбера харесва ли ме или не ме харесва!! Тотално и тенденциозно отказва да дискутира темите, които предлагам! Въобще голяма трудност срещам да ги накарам да говорят за нещо отвъд храна и баналности!!", откровеничи Димчев.

View post on Instagram
 

Той дори се предложи за свое предаване: "Не проумявам защо в Черешката се отделя толкова много телевизионно време на това как някой ръси с магданоз една салата, маже с масло парче месо, реже домат или пазарува вино при положение, че имаш на една маса хора с толкова различни гледни точки към живота и света! Жалко, че за авторите на Черешката рязането на домат са намерили за по-интересно от безумните диалози на участниците и интеракцията между гостите и домакина! Защо свръх баналното има предимство пред неочакваното, забавното, пикантното?"

"Надявам се тази вечер на вечерята във Филипа малко по-интересни неща да са подбрали при монтажа! Абе… Май ще си правя собствено предаване… Натам вървят нещата! И там ще се говори САМО с пълна уста!! И ще се говори само за секс, изкуство и айде от мен да мине и за медицина!", написа преди дни в социалките Иво, който явно спира с готварските формати.