Автор
Весела Георгиева

Микаела шокира с това признание за сватбата на Евгени и Валерия

"Не бих отишла на сватбата на Евгени и Валерия, но едва ли и бих получила покана. Обичам сватбите и винаги се забавлявам на такива, но конкретно на това мероприятие смятам, че няма да има мои близки хора", призна червенокосата участничка от втори сезон на "Ергенът".

View post on Instagram
 

Микаела бе до болка откровена в предаването "Преди обед" по Би Ти Ви, където гостува заедно с нейното голямо гръцко семейство. По време на шоуто Евгени се влюби в семейството на Мика и сподели: "Не искам да си тръгвам от вас", а те от своя страна го поканиха на гости, пише "България днес".

"С огромно любопитство възприех участието на дъщеря ми в "Ергенът". Интересно ми бе да видя как Микаела се справя в различните ситуации и как се държи с хората. Разбрах, че тя има сериозен характер и здрава психика, владее се и преценява трезво.", сподели майката на красавицата.

View post on Instagram
 

"Учудих се от това как може толкова красиво и интелигентно момиче да няма здраво самочувствие. Като родител търсех грешката в себе си, но мотото на Микаела е, че скромността краси човека", разказа още майката на хубавицата - Ирена.