Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, днес е вашият ден - интензивен и енергичен!

Добър ден за домакинска работа. Това ще ви донесе спокойствие и ще избегнете негативните влияния на деня.

Овен – Това е ден точно по ваш вкус – интензивен и енергичен. Ще имате много работа и малко време. Поставили сте си срок да завършите нещо. Но точно това е моментът, в който сте най-продуктивни.

Телец – Денят може да бъде донякъде потискащ. Възможно е в къщи да има неразрешени проблеми. Ако вие ги назовете пред вашите близки, може да очаквате емоционална реакция. Справянето с разочарованието може да бъде трудно.

Близнаци – Предстои ви много напрегнат ден, особено ако следвате инстинктите си и понякога казвате това, което не трябва. Възможно е да бъдете шокирани от нещо. Помислете внимателно, преди да предприемете каквото и да било.

Рак – Няма причина за притеснение, но ще трябва да положите повече усилия от обикновено. Със сигурност сте съвестен човек, но трябва и малко да се позабавлявате. Заслужавате истинска почивка.

Лъв – Ако можете, насладете се на спокойствие и тишина, тъй като енергиите на деня ви улесняват да се оставите по течението. Най-доброто нещо, което можете да направите днес, е да не приемате нищо лично.

Дева – Ще се сблъскате с напрежение, но ще се справите с всичко. Стига планиране, фантазиране. Звездите днес ви насърчават да погледнете навътре в себе си и да се вслушате в това, което ви подсказва интуицията.

Везни – Енергията на деня буквално лекува душите. Така че е добре да го прекарате с хора, които обичате. Можете да се фокусирате върху прошката, върху споделените спомени, сантименталността и състраданието.

Скорпион – Не приемайте нещата твърде лично, особено ако в живота ви има драма. Във всеки случай се опитайте да не сте в епицентъра на бурята. Това означава, че трябва да запазите спокойствие, независимо от всичко.

Стрелец – Енергията на деня работи за вас. Космическа връзка повишава привлекателността ви, поддържа връзките ви и подобрява способността да изразявате себе си творчески. Опитайте се да намерите приложение на новооткритата си сила.

Козирог – Вашият безгрижен, оптимистичен поглед отстъпва място на осъзнаването на сложността, която се крие под повърхността на връзка или проект. Време е да участвате повече в живота.

Водолей – Този ден може да бъде малко разочароващ. Ще откриете, че животът става по-стабилен, когато можете да яхнете вълните на промяната. Отделянето на малко време за себе си е чудесен начин да подхранвате вътрешното си Аз.

Риби – Романтичната страна на живота ви може да бъде разтърсена от буря от емоции. Можете да преминете от силен гняв към екстаз за миг. Важно е да уважавате нуждата си да останете насаме със себе си и да оцените спокойствието, което това може да донесе.