Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, съсредоточете се върху любовния си живот и партньора си

Денят е подходящ за пасивна почивка с книга, разходка, общуване с близките.

Овен – Не се правете на всезнаещи и чуйте какво искат да ви кажат хората около вас. Може да не сте търсили съвета, който ще ви дадат, но ще ви изправи пред реалността, която се опитвате да игнорирате.

Телец – Този ден се съсредоточете върху любовния си живот и партньора си. Споделете открито плановете си и не правете нищо зад гърба на половинката си, което няма да свърши добре. Можете лесно да се справите с някои проблеми.

Близнаци – Днес ще изпитате силно вдъхновение да направите някои промени в дома или изобщо. Възможно е да срещнете някой, за когото може отново да отворите сърцето си и да се предадете на емоциите на любовта.

Рак –Имате нужда от почивка от работата и електронните устройства. Погрижете се повече за собственото си здраве. Ако е възможно да прекарате деня сред природата, опитайте се да се разсеете от лошите мисли и ситуации.

Лъв – Вероятно ще искате да купите нещо за дома или за вашите близки подаръци. Независимо от проявената ви щедрост, не забравяйте да бъдете пестеливи. В любовта проявете благородство и снизходителност.

Дева – Вашите емоции са балансирани днес, вие възприемате всичко, което се случва съвсем спокойно и разумно. Дори ако има емоционални ситуации, няма да се почувствате нервни. Добре се погрижете за себе си и се отдайте на една хубава почивка.

Везни – Имате нещо недоизказано, което постоянно ви измъчва и пречи на спокойствието ви. Може би имате недовършен разговор, нещо несподелено, което се страхувате да кажете на човек, който е важен за вас.

Скорпион – Разнообразието е подправката на живота, така че в днешния ден не се страхувайте да напуснете безопасната си зона и да експериментирате. Планетите ви правят много смели както в любовен, така и в личен план.

Стрелец – Прекрасно е днес да се види човек като вас - положителен, усмихнат, изпълнен с оптимизъм. Времето е идеално за моменти, изпълнени с любов и романтика - напълно се отпуснете и потопете в мига на насладата.

Козирог – Хубаво е да си останете у дома и да не осъществявате социални контакти. По-добре е да насочите енергията си към нещо за свършване у дома, например да почистите, да се погрижите за близките си.

Водолей – Денят би могъл да премине спокойно. Обичайните задължения няма да са толкова изморителни. Насладете се на възможността да се отпуснете. Възможно е да ви поднесат приятни изненади. Вие сте много привлекателни за противоположния пол и събуждате интерес.

Риби – Днес излъчвате спокойствие и добро настроение, оставяте приятно впечатление, където и да отидете. Сега е идеалният момент да се посветите на грижи за себе си и една добра почивка, за да презаредите отново батериите си.