Юни ще ви донесе завършек на трудна и болезнена ситуация. Преживели сте предателство, загуба или дълъг период на голяма борба. Може да си отдъхнете, тази предизвикателна глава е към своя край и през този месец ще имате възможността да я загърбите и да продължите напред.

Отделете време през този месец да потърсите начини за душевно изцеление и дистанциране от проблемите в миналото. Бъдете категорични и безкомпромисни, ако се наложи. Премахнете всички неща и хора в живота си, които не ви носят нищо хубаво. Потърсете по-добри възможности за себе си, за да не повтаряте стари грешки.

След като преминете това изцеление, отделете време за прошка. Не е задължително да е лична, може вътрешно да простите на някого и да се откъснете от това бреме. Това ще ви помогне постепенно да възстановите разбитото си сърце. Имайте вяра и надежда, че бъдещето ви ще бъде изпълнено с много по-стойностни хора и изживявания.

През този месец се постарайте да не губите контрол, посока или вътрешна хармония. Има риск да се почувствате блокирани или неспособни да надграждате в живота си. Затова е изключително важно да разрешите всички вътрешни конфликти и да елиминирате всички пречки, които възпрепятстват растежа ви. Намерете начин да възвърнете контрола над живота си.

Въпреки че сте преминали през трудни времена, имате силата и устойчивостта да ги преодолеете. Приветствайте този лечебен за вас месец и той ще ви помогне да създадете по-светло бъдеще.