Автор
Ива Петрова

Личи си, че го харесва повече от Евгени: Вижте какво направи Валерия за рождения ден на кучето си

"Тази година с Бъди направихме първата фотосесия за рождения му ден. Заради супер вкусната торта беше почтиии невъзможно да снимаме! Бъди не може да говори, но аз гарантирам, че това би била много приятна и още по-вкусна изненада за космато същество! Очаквайте сладките ни кадри скоро!“, написа победителката от втория сезон на "Ергенът" - Валерия, на профила си в Инстаграм.

Фотосесията е по повод 13-тия рожден ден, който домашният любимец на моделката и защитничка на животните навършва тази година. А от поста на стопанката му научаваме, че снимките ще са готови до броени дни.

View post on Instagram
 

Бъди се превърна в истинска телевизионна звезда, откакто Валерия гостува с него в "Шоуто на Николаос Цитиридис" и в "Тази събота и неделя".

А от 19 май, веднага след края на "Ергенът", косматият чаровник се сдоби и с лична Инстаграм страница, която към момента може да се похвали с над 1350 последователи.

View post on Instagram
 

Валерия работи като модел в чужбина. Тя е предпочитано рекламно лице в Япония и често може да бъде забелязана в тамошните им реклами. Всички пари, които припечелва от хонорари, тя влага в развитието на приюта, който с нейна близка приятелка са изградили до Плевен.

"Нямам никакви корекции по себе си. Не мисля и да имам. Харесвам се, както Бог ме е създал и не смятам да се променям. За мен тези процедури не са красиви в естетически план, струват скъпо, а средствата могат да бъдат вложени в далеч по-смислени каузи", споделяше неведнъж веганката по време на участието си в романтичното риалити по bTV.

View post on Instagram
 

Четете още: Микаела шокира с това признание за сватбата на Евгени и Валерия