Автор
Ива Петрова

Виктор Стоянов си търси ново гадже, отива на поправителен в "Ергенът" 3

Ергенът от първия сезон на едноименното риалити шоу - Виктор Стоянов, отново е сам. След като делеше легло с младата влогърка Мария Тарашманов в продължение на една година, двамата решиха да поемат по различни пътища, научаваме от HotArena.

Според близки причината за разлъката се криела в поведението на бившия гребец, който бил по-суетен от гаджето си, а и се заглеждал по чужди фиданки. Изневяра между двамата не е имало, но половинката му негодувала от силното женско внимание към него.

View post on Instagram
 

Източници твърдят, че Виктор не бил особено влюбен в Мария. Това го потвърждава и фактът, че той не обичал да споделя снимки с нея в социалните мрежи. Тя пък от своя страна често му пишела любовни послания. Най-милото от тях бе на рождения му ден през април. Дори и тогава обаче Тарашманова се изпусна, че „повтарят грешките от миналото”. Раздялата им дошла малко по-късно, след като не успели да преодолеят различията си.

View post on Instagram
 

Сега самотният Стоянов усилено си търсел ново гадже. Новината даде повод на някои потребители да се шегуват, че сега е моментът да се запише в третия сезон на „Ергенът” и да изкара „поправителен”. Самият Виктор не крие, че интересът към него от страна на дамите се е засилил чувствително, откакто се прослави с участието си в риалитито.

„Винаги съм бил обект на засилен интерес от страна на нежния пол. Действам обаче внимателно. Търся силен характер, не искам мекотело до себе си. Жена, която знае какво иска и може да отстоява мнението си", уточнява критериите си Стоянов.

Не е тайна, че заради влизането си в "Ергенът" Виктор зарязал работата си на управител във фитнес зала и се насочил към шоубизнеса, като се изявява най-вече в реклами. Стоянов вече се е пробвал и като актьор, макар и с малка роля в киното. Стгава дума за филма на Мариан Вълев „Чалга”. Екранният Куката от сериала „Под прикритие” сподели, че е впечатлен от представянето на Стоянов: „Той се оказа едно прекрасно момче, което аз не познавах досега. Талантлив е и е изпълнителен. Неговата роля е на един доста повърхностен актьор от телевизионните сериали, от т.нар. звезди, страшно забавна малка роля”, разказва режисьорът на кинолентата.

View post on Instagram
 

„От малък се имам за красив. Не съм имал проблеми с външния вид. Много хора ме мислят за лош човек, надут и груб. Това е заради начина, по който изглеждам", споделял е неведнъж той. Виктор подчертава, че човек трябва да го опознае по-добре, за да се докосне до истинската му същност.

Четете още: Поли вече има нов мъж до себе си, нахрани Благо по най-добрия начин!