През този месец ще сте заредени с грижовна енергия и практичност. Вие притежавате прекрасни качества като емпатия, търпение и отдаденост. Същевременно сте здраво стъпили на земята и зрели когато става въпрос за материални и финансови дела. Ако през юни разчитате на тези си силни страни, ще се радвате на растеж и изобилие. Както в личен, така и в професионален план.

През юни внимавайте с решенията, които взимате. Ако не ги премислите добре, могат да имат отрицателно въздействие върху живота ви. Това включва вредни навици и пристрастяване, лош избор на кариера или лош избор в личните взаимоотношения. Вкопчили сте се здраво в неща и хора, които не допринасят за вашето благосъстояние. Пуснете ги, за ваше добро е. Не носете тежкия товар на проблемите от миналото със себе си, защото това замъглява преценката ви. Имате навика да повтаряте едни и същи грешки и да не се учите от опита си. Постарайте се да промените това.

Макар и болезнено, през юни ще усетите промяна в мирогледа си. Ще осъзнаете колко е важно да приемете, че някои неща е по-добре да останат в миналото, да се излекувате от травмите на предишни разочарования или провали. По този начин ще намерите сили да се освободите от недоизяснени въпроси, страхове, обида и самосъжаление... и да затворите страницата. Юни е време за прошка, емоционално изцеление и пренасочване на фокуса върху положителните аспекти на живота ви. Разчистете път от всичко старо, за да можете да се насладите на прекрасните неща, които ви предстоят.

Дайте време на този важен процес и Вселената ще ви се отблагодари за търпението.

Четете още: Юнски тароскоп за зодия Козирог