Автор
Весела Георгиева

Меган съвсем му отпусна края: Тръгна по партита и заряза Хари

Там, където има пушек, има и огън, е казал народът ни. Отдавна се говори, че нещата между Меган и Хари не са много наред. И сега, лека полека, излизат новини, които сякаш потвърждават тези съмнения.

View post on Instagram
 

Редица медии пишат, че херцогинята на Съсекс води собствен живот извън семейното гнездо. А Хари обикаля хотелите около имението им. Интересно какво ли се случва с двете им деца - принц Арчи и принцеса Лилибет?

Пишат, че Меган оставяла съпруга си "у дома" в Монтесито, Калифорния, за да купонясва без него, пише "Телеграф".

View post on Instagram
 

"Мои приятели, които живеят близо до Хари и Меган, често я срещат на партита тези дни", пише Петронела Уайът в Twitter. "Странно, тя оставя Хари у дома" - допълва Уайът.

Петронела добавя във втори туит: "Ла Мегс се е сближила с някого от много известно американско семейство, чието богатство надминава това на Уиндзор". Намек ли е това - че Меган си търси нов партньор, с повече финансови възможности или просто злобно женско подмятане?

Любопитен е фактът, че двамата не отбелязаха особено шумно петата си годишнина от сватбата. Дали ще станем свидетели на шумен развод? И дали предсказанията, че Хари ще се върне в Англия, но без Меган, няма да се окажат верни?