Автор
Антония Дамянова

Шарън Стоун обвини Холивуд в жестокост: 20 години никой не ме искаше

Холивудската икона Шарън Стоун направи неочаквано изказване по време на събитие, организирано от американското списание The Hollywood Reporter. Звездата от "Първичен инстинкт" обвини Холивуд в жестокост за това, че я е изоставил цели 20 години след прекаран инсулт през 2001 г. Това съобщава порталът Yahoo!

По думите ѝ мозъчният кръвоизлив, който преживяла, бил изключително тежък и лекарите ѝ давали не повече от 1% вероятност, че ще оцелее. Когато актрисата успяла да пребори болестта, се оказало, че е невъзможно да си намери работа.


"Възстановявах се седем години и оттогава нямам работа. Когато това се случи, не исках да казвам на никого, защото знаех, че ако нещо се обърка с теб, ще излетиш от Холивуд. Е, с мен се обърка - излетях за 20 години", оплака се пред репортери легендарната красавица.

Шарън допълни, че "е трябвало да се изправи пред себе си". Тя разкри още, че се е борила с ръководството на студиото, за да защити правото си на адвокат, който да чете договорите ѝ.

Изглежда обаче, че 65-годишната актриса е неискрена - от тази много трагична 2001 г. до днес в нейната филмография са добавени над 35 различни филма. Вярно, сред тях няма нито един истински шедьовър, но най-вероятно това няма нищо общо с дългогодишната ѝ болест.

По-рано Стоун съобщи, че е загубила половината от състоянието си поради банкови проблеми. Това обаче не ѝ пречи да радва от време на време последователите си в социалните мрежи с някоя и друга закачлива и пикантна снимка.

Наскоро звездата доказа, че е в перфектна форма, споделяйки поредния провокативен кадър. Чаровницата си бе направила селфи пред огледало, разположено в банята на имението ѝ в Маями. На него актрисата е по зелени бански с леопардов черен принт. В комбинация със слънчевите очила външният вид на Шарън Стоун издаваше ваканционното ѝ плажно настроение.

Четете още: Когато знаеш, че краят е близо: Анна Никол Смит разговаряла с починалия си син дни преди смъртта си