Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, време е да поемете в нова посока. Риби, доверете се на интуицията си

Благоприятно време за всякакви начинания и важни дела. Всичко е във вашите ръце.

Овен – С вашата решителност можете да преодолеете всичко, което съществува между вас и живота. Лесно можете да се придвижвате в трудни ситуации, защото сте достатъчно бързи и гъвкави. Имате работа за вършене и не можете да губите време за нищо незначително.

Телец –Това е добър ден за наблюдение и учене. Животът може да ви поднесе важни уроци днес. Вслушайте се, за да разберете какво ви казват другите. Не се изненадвайте, ако не получите отговорите, които смятате, че заслужавате.

Близнаци – Днес може би ще започнете да усещате, че наднича ново начало из зад ъгъла. Нови идеи, нови ситуации и най-важното - нови хора ще започнат да влияят на живота ви по предизвикателен и вдъхновяващ начин. Време е да тръгнете в нова посока.

Рак – Вероятно ще се почувствате малко отегчени още преди обяд, но как ще протече денят нататък, ще зависи само от вас. Бихте могли да си намерите източник на вдъхновение. Следвайте инстинктите си и ще откриете нещо ново и интересно.

Лъв – Вашите интелектуални или артистични интереси биха могли да придобият ново измерение, разширявайки хоризонтите пред вас и отваряйки нови възможности. Бъдете внимателни с чувството за хумор, някой може да не разбере шегите ви и да ги приеме много лично.

Дева – Днес вероятно ще ви е малко трудно да съчетаете личните си интереси с тези на близките хора. Опитайте се да планирате деня предварително, така ще можете да имате време и за себе си, и за това, което трябва да направите за другите.

Везни – Днешната атмосфера може да ви се стори малко потискаща. Изглеждате твърде заети със собствените си дела. Постарайте се да адаптирате личността си към ситуациите, в които се намирате, за да ви е по-лесно.

Скорпион – Днес може да проявите склонност към импулсивност, което да доведе до конфликт с близките ви. Има наистина вероятност за семейни вълнения, защото някои въпроси от общ интерес напират да бъдат решени.

Стрелец – Инстинктът ще ви води към правилната посока. Въпреки многото задължения, отделете време за почивка и малко релаксиращи дейности. Добре е да не се доверявате на всички хора и да бъдете по-селективни относно това, с кого прекарвате времето си.

Козирог – Днешното усещане за жизненост и креативност ще ви даде нов тласък да продължите напред по-уверено и решително, щом става въпрос за постигане на вашите цели. Старайте се да действате методично, дипломатично и логично.

Водолей – Имате нужда от повече движение, за да се отървете от стреса. Нервността само ще забави потока на мислите ви. Страстта ще се върне в любовния ви живот. Живейте за момента и не пестете прегръдките си за хората, които обичате.

Риби – Ако нещата ви се струват малко трудни, променете позицията си. Опитайте се да бъдете по-оптимистични и вярвайте повече в себе си. Звездите ви съветват да разчитате главно на интуицията си и собствените си сили.