Автор
Христина Кирилова

Като принцеса: Вижте къде Иво Карамански заведе Антоанет Пепе (снимки)

Антоанет Пепе изживява страхотна любовна приказка с Иво Карамански - младши. Двамата обявиха връзката си точно в началото на годината и изглеждат все по-влюбени и щастливи с всеки изминал ден.

В момента звездната двойка се е отдала на пътешествия, като може да се каже, че Иво се отнася към Антоанет като с истинска принцеса. Последната екзотична почивка за двамата беше в Мадрид, а Пепе не пропусна да сподели вълненията си покрай приключенията им там в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

Тя сподели, че е истински влюбена в Мадрид и че двамата си прекарват повече от добре. Влюбените са отседнали в един от най-скъпите хотели и въпреки че почивката има е била само 3 дни, са успели да разгледат много забележителности.

View post on Instagram
 

"За първи път посетих Мадрид и съм супер нетърпелива да се завърнем отново и да го опознаем по-добре. Винаги съм си мислила, че Барселона и Валенсия ще ми влязат повече под кожата, но Мадрид, като че ме плени не по-малко… Отидох в Мадрид без големи очаквания, а се оказа, че това един от най-красивите градове, в които съм била. Само за два дни градът ме очарова", похвали се Пепе.

Четете още: Кой като нея: Глория призна по колко пъти го прави с младото гадже