Автор
Ива Петрова

Сашо Кадиев заби в земята Валерия заради веганските ѝ убеждения

Зрелищен скандал се разгоря в "Преди обед" по bTV между водещия Сашо Кадиев и победителката от "Ергенът" - Валерия, пишат от "Блиц".

Манекенката и защитничка на животните бе поканена в предаването заедно с годеника си Евгени, но тя се появи в студиото без него. Явно отсъствието на пианиста ядоса много екипа на предаването и той видимо изля гнева си върху плевенчанката, допълват още от медията.

В края на интервюто Валерия бе видимо разстроена заради отношението, което сина на Катето Евро прояви към нея и по-конкретно към нейните крайни виждания по темата за веганството и отглеждането на домашни животни във ферма.

Отказът на Валерия да издои коза в риалити предаването явно силно бе разбунило духа на актьора и той с повишен тон и ръкомахане започна да оборва с убедителни аргументи веганските ѝ убеждения. Думите му буквално я накараха да глътне граматиката си. Кадиев ѝ даде странични примери, с които тя нямаше как да се оправдае, а това неминуемо се отрази на настроението ѝ и просълзи очите ѝ.

Партньорката на Кадиев - Поли Недкова, също не изглеждаше особено благоразположена към Валерия. След като Валерия разкри, че е била скъсана на кандидатстуденския изпит в НАТФИЗ в кръга по пеене, Недкова ѝ сподели, че тя също не могла да пее, но въпреки това била приета от същата комисия. Дали на шега, или не, Валерия вметна думите: "Приемам го лично".


Водещите не пропуснаха да разберат и причината за грубото отношение на Валерия към Евгени по време на рождения ѝ ден, което разбуни духовете на цяла България. Във видео от този паметен ден се виждаше как тя гони Евгени от себе си, за да не врезе в кадър с нея. Валерия отговори, че просто е искала да има самостоятелна снимка с тортата.

Според източници след това обидно за избраницата на Евгени интервю тя се заканила кракът ѝ никога повече да не стъпва в това студио.

View post on Instagram
 

Четете още: Фики се отдаде на шопинг емоции с любимата си в Милано (снимки)