Автор
Ива Петрова

Денят на истината дойде: Дъщерята на Ванко 1 разкри чувствата си към Джизъса

В последните дни в мрежата ври и кипи от размисли и страсти около любовните излияния на Благой Георгиев към щерката на Ванко 1.

Да припомним, че преди броени дни бившият футболист призна пред цяла България в ефир, че обича дъщерята на приятеля си Ванко 1. Тогава той уточни, че дори не бил влюбен в нея, а направо я обичал.

View post on Instagram
 

В предаването "На кафе" той сподели пред Гала, че още не е напълно щастлив, тъй като Ивана Главчева още не била отговорила на чувствата му.

Ето че денят на истината най-после настъпи и тя отговори. Наследничката на Ванко 1, която впрочем напомня на бившата съпруга на Георгиев - Полина Спасова, показа, че не възнамерява по никакъв начин да откликва сега или когато и да било на чувствата на Джизъса.

View post on Instagram
 


По информация на близки до рапъра източници Ивана лично помолила Благой повече да не намесва името ѝ и да не го поставя до своето, особено пред медиите, отбелязват от Kliuki.bg.

"Ивана е бясна. Бясна е, че всички я говорят и обсъждат като поредната тъпачка, която Джизъса ще чукне и зареже, а тя дори няма мераци към него. Ако другите му жени са били долу-горе наивни или златотърсачки, то тя си е с парите и възможностите на тате, така че не ѝ е нужен Блажко за издръжка. А и познава доста мъже от неговия типаж, за да ѝ е ясен от самото начало", коментират източниците.

Четете още: Благой си призна: Влюбен съм в дъщерята на Ванко 1