Автор
Весела Георгиева

Богати, известни и нещастни: Kои звездни дами станаха жертва на изневяра

Някои наричат изневярата болестта на 21 век. Обвиняват за нея както социалните медии, така и липсата на желание у партньорите да се борят с трудностите. По-лесно е да си тръгнеш и да намериш нова тръпка.

Но ако си мислите, че мъжете не биха изневерили на красива и известна дама, лъжете се. Доказателствa за това напоследък има десетки.

Най-пресният пример е с красивата актриса Натали Порман, която разбра, че мъжът до нея отдавна гледа встрани.

View post on Instagram
 

Новината бе публикувана във френското списание Voici, което твърди, че съпругът на актрисата - Милпие, е имал извънбрачна връзка. Слуховете бяха потвърдени от източник и пред американските издания, като се казва, че случилото се е било мимолетно и вече е приключило. "Той знае, че е направил огромна грешка и прави всичко възможно, за да накара Натали да му прости и да запази семейството им“, казва близък до двойката. Портман и Милпие имат и две деца – син Алеф, който ще навърши 12 години този месец и 6-годишната им дъщеря Амалия.

View post on Instagram
 

Няма как да не споменем тук експресивната и сексапилна Шакира.

Кралицата на латиномузиката преживя много тежък период, след като разбра, че бащата на двете ѝ момчета - футболистът Жерар Пике, ѝ е изневерявал в собствения им дом - с доста по-младата Клара Чиа. И стана скандал, Шакира фуча, пресата, разбира се, с радост отрази случващото се. Последваха публични обвинения, както и доста горещи и успешни нови песни на Шаки. Изпълнителката се изнесе чак в Щатите, взе и децата си със себе си. Месеци по-късно тя още не се е успокоила напълно, но пък натрупа доста успешни моменти с парчетата, в които описа драмата и кофти постъпката на Пике.

Адриана Лима се разведе след 5 г. брак

След 5-годишен брак Ангелът на Vistoria’s Secret се разведе с баскетболиста от NBA Марко Ярич. Причина са системните изневери на сърбина, а след края на брака грижата за двете им дъщери пое Адриана.

View post on Instagram
 


Дженифър Лопес също бе ранена в сърцето


В интервю преди няколко години певицата сподели, че е преживявала изневяра, но без да споменава конкретни имена. Тя обаче даде съвет: „Трябва да осъзнаеш, че това не зависи от теб. Когато някой ти изневерява, опира до него и недостатъците му.“

View post on Instagram
 

Очарователната и секси Ева Лонгория бе унизена от Тони Паркър

През 2010 г. актрисата научава за отношенията на тогавашния ѝ съпруг – френският баскетболист Тони Паркър, с друга жена от съобщенията в телефона му. По-късно Лонгория сподели за преживяното: „Не става въпрос коя избра той. Мислех си: „Не съм ли достатъчно секси? Не съм ли достатъчно хубава или умна?“

Сиена Милър не успя да спаси връзката си

През 2005 г. Джъд Лоу изневери на Сиена с детегледачката. Класика в жанра! Той се извини публично, но Милър не можа да го превъзмогне и двамата не успяха да спасят връзката си.

View post on Instagram
 

Бионсе си го върна на Джей Зи с пеене

Певицата сподели за изневерите на съпруга си Джей Зи в песните си. Няколко парчета от албума ѝ Lemonade са своеобразна изповед за случилото се, което по-късно рапърът също призна в песен.