Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, следвайте сърцето си. Скорпиони, намалете темпото

Препоръчително е да отделите време за преосмисляне на житейските планове и да определите конкретен срок за тяхното изпълнение.

Овен – Не отлагайте за утре онези неща, които можете да успеете да свършите днес. Опитайте се да покажете търпение към слабостите на другите и да не влошавате ситуацията. Посветете достатъчно време на семейството си.

Телец – Уединението ще ви помогне да намерите отново себе си. Отделете си достатъчно внимание, поглезете се, намерете си някакво приятно занимание, развлечение, докато се почувствате по-добре.

Близнаци – Хороскопът ви за деня е пълен с оптимизъм, добра енергия и ентусиазъм по отношение на любовния ви живот. Вашият чар ще ви помогне да успокоите някого в напрегната ситуация днес.

Рак – Бъдете готови за факта, че ще трябва да се занимавате не само със своите, но и с чужди дела. На някои няма да искате да откажете, на други просто не можете. Възползвайте се от почивните дни, за да се откъснете от отговорностите и обърнете внимание на здравето си.

Лъв –Обсебени сте от мисли и дилеми, но трябва да отделите време за почивка и отпускане на мозъка. Помощта на някои близки приятели ще бъде добре дошла за решаване на определени проблеми.

Дева – Не е нужно да планирате всеки детайл от днешния ден, но трябва да имате стратегия, за да не се изгубите в многобройните задължения. Докато пиете сутрешното си кафе, направете списък с нещата, които искате да свършите.

Везни – Този уикенд трябва да направите нещо различно, което да ви освободи от това, което ви стресира. Няма да сгрешите, ако следвате сърцето си, защото то ще ви отведе на правилното място. Днешният коефициент на късмет за вас е добър.

Скорпион – Добра идея е да намалите темпото на живота и да се насладите на чудото, наречено живот. Днес много прекрасни неща ще се случат около вас, но няма да можете да ги забележите, ако сляпо бягате от едно задължение към друго.

Стрелец – Денят обещава да бъде доста активен. По-добре е енергията да я насочите към реализирането на конкретни цели. Всъщност не очаквайте от съдбата повече от това, което тя наистина може да ви поднесе.

Козирог – Може да сте се чувствали малко отпаднали напоследък, с ниско ниво на енергия, ентусиазъм и воля. Не се страхувайте, всичко това е на път да се промени. Днес трябва бавно да започнете да ставате по-енергични и по-активни.

Водолей – Днес сте предразположени повече към спокойните удоволствия. Решете какво точно искате да правите и му се отдайте. Необходимо е да обедините в себе си трезв разум и желанието за обновление.

Риби –Днес може да сте по-склонни да вземате ирационални решения. Не правете нищо, за което може да съжалявате. Трябва да се съсредоточите повече върху себе си. Може да разчитате и на подкрепата на близки хора.