Автор
Пепа Попова - Пепита

Елегантна афера: Най-добре облечените звезди на наградите Tony

Годишните награди „Tony“ – които почитат най-добрите продукции на Бродуей за годината и звездите, които присъстват там са винаги „елегантна афера“. Церемонията в United Palace в Ню Йорк, която се проведе преди броени часове, не беше по-различна: едни от най-големите звезди на нашето време минаха по червения килим и ни зашеметиха с приказните си визии. Имаше, разбира се, и някои по-неочаквани решения и образи.
Водеща на церемонията бе Лупита Нионго, която се осмели да направи нов прочит на обикновения черен костюм, съчетавайки го със сребърен нагръдник от пакистанския дизайнер Misha Japanwala, излят по собственото ѝ тяло.
„Работата на [Japanwala] се корени в отхвърлянето и деконструкцията на външния срам, свързан с тялото“, написа актьорът на страницата си в Instagram. „В своя артистичен процес тя създава реалистичен и истински запис на тялото на човек като акт на съпротива и празнуване и настояване да ни бъде позволено да съществуваме свободно в нашите тела. . . Миша, благодаря ти за тази специална възможност да бъда точно тук, в това тяло сега.”
Това беше най-смелият избор на вечерта.

View post on Instagram
 

Но дори и по-традиционните рокли в стил Hollywood Glamor блестяха.
Като светъл слънчев лъч на червения килим бе Джесика Частейн в рокля на Gucci. Блясъкът ѝ допълнително бе подчертан от огърлицата на италианския лейбъл High Jewelry, изработена от бяло злато, изумруди, диаманти и 35,9-каратов мандаринов гранат.

View post on Instagram
 



Леа Мишел заложи на бална рокля на Emilia Wickstead с щампа на красиви цветя и квадратно деколте.

View post on Instagram
 

Ариана Де Боуз блестеше в рокля на Prada с блестящи акценти по деколтето. Кой има нужда от изящна огърлица, когато роклята ви служи и като бижу?

View post on Instagram
 

А ето и кои други звезди ни направиха изключително впечатление:

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram