Автор
Весела Георгиева

Доверете им се: Тези 4 зодии виждат в бъдещето

Казват, че водните зодии - Рак, Скорпион и Риби, притежават най-силна интуиция. Всъщност те се отличават със специална чувствителност и проницателност. В състояние са да предвидят бъдещето по различни начини - чрез сънища, медитативни практики и карти за гадаене като Таро.

За развитието на тези способности е важно да започнете да обръщате внимание на своите пет сетива – слух, обоняние, зрение, осезание, вкус.

За представителите на въздушните знаци (Близнаци, Везни, Водолей) е по-лесно да предсказват чрез мисли, числа и дати. Проблем обаче е тяхната активна умствена дейност. Тези хора мислят много и превъртат през главите си много различни ситуации. По този начин могат просто да пропуснат „знаците“, които срещат по пътя си.

За Овен, Лъв и Стрелец основната следа ще бъдат усещанията в тялото.

Земните знаци (Телец, Дева, Козирог) могат да развият шесто чувство. Системният анализ им помага да предвидят бъдещето, а нумерологията, астрологията и руните също ще бъдат отлични помощници, пише tialoto.bg.



Ето кои обаче са зодиите, които са най-добри в предсказанията.

Риби

Те могат да предвидят събитията, бързо да се адаптират към тях, извличайки максимална полза.

Скорпион

Един от най-чувствителните знаци. Усеща опасности, рискове и различни кризисни ситуации. Благодарение на своята енергия лесно влияят върху хората.



Водолей

Притежават рядката дарба да правят верни прогнози. Знаят как да разчитат знаците и посланията на Вселената. Информацията при тях идва чрез прозрения и осъзнаване.

Рак

Представителите на този знак се отличават с жизненост, адаптивност и способност да коригират своите желания и намерения във връзка с промените във външната среда. Но не могат да им влияят.