Автор
Весела Георгиева

Лятото ще донесе страхотни промени за тези три зодии

Времето все още се колебае дали да ни подари летни преживявания, но валежите скоро ще спрат и на хоризонта ще изгрее онова лятно силно слънце, което гори кожата и кипва кръвта за приключения. Това твърдят синоптиците. А според астролозите лятото на 2023-та ще донесе голям късмет и нови хоризонти за представителите на три зодии.

Дева

Скъпи Деви, на вратата ви чукат истински предизвикателства и нови цели. Възможно е да помислите да смените работата или да поемете по съвсем нов професионален път. Първо обаче довършете старите си ангажименти. Периодът наистина е страхотен, възможно е да срещнете нов партньор и да започнете нова връзка. Като цяло късметът е с вас и лятото ви ще бъде наистина страхотно.



Стрелец

Скъпи Стрелци, толкова щастие и късмет отдавна не сте виждали. Ще се къпете в пари, ще ви върви във всичко, с което се захванете, ще сте авантюристи, които се радват на живота и гребат с пълни шепи от него.

Водолей

Водолеи, животът ви се преобръща тотално през това лято. Мислете за себе си, следвайте интуицията си, сбъдвайте желанията си. Ще видите как всичко около вас ще се подреди страхотно. А животът ще ви се стори като приказка с щастлив край.