Автор
Антония Дамянова

Ето как да задействате закона за привличането само за 68 секунди

Законът за привличането е мощен принцип, който ни позволява да привличаме и осъществяваме желанията си в живота. Според учението на Абрахам-Хикс, за да задействаме този закон, трябва да се съсредоточим върху обекта на желанието си и да го визуализираме с яснота и емоция.

Вниманието и мислите ни трябва да бъдат насочени към това, което искаме да привлечем, като създаваме положителни и подкрепящи убеждения около него. Чрез задържане на фокуса и енергията върху това желание вибрациите ни се засилват, а Законът за привличането започва да действа, като привлича подобни мисли и възможности. Периодичното връщане към тези мисли и укрепването на вибрациите ни помагат да привлечем и реализираме желанията си в действителността.

Запознаването с основните принципи на Закона за привличането и насърчаването на позитивни мисли и визуализации са ключът към привличането на желанията ни и тяхното материализиране в живота ни.

В книгата си "Учение за въплъщението на желанията в живота" Абрахам-Хикс пише следното: "В рамките на няколко секунди, когато вниманието е насочено към конкретен обект, вие активирате съответната вибрация в него и Законът за привличането веднага започва да отговаря на него. Колкото по-дълго задържате мисълта и фокуса си на внимание върху даден обект, толкова е по-голяма възможността да идеята ви да се реализира в действителността.

Фокусирайки се върху обекта на желанието си за около 17 секунди, активирате подходящата вибрация. След това, ако вниманието ви стане по-интензивно, вибрациите също ще станат по-ясни. А според Закона на привличането, колкото по-дълго време задържите мисълта си върху обекта, толкова повече нови мисли привличате в съзнанието си, които съвпадат с първоначалната мисъл. В момента вибрацията все още не е достатъчно силна, за проявление, но ако се съсредоточите върху нея за по-дълго време, тя ще „набере инерция".



Авторът допълва, че ако съумеем да се фокусираме върху мисълта си за 68 секунди, тогава вибрацията ще получи достатъчно мощна енергия, така че резултатът от това вече да започне да се проявява в действителност.

По думите на експерта, ако се връщаме периодично върху конкретната мисъл, задържейки вниманието и фокуса си върху нея в продължение на поне 68 секунди, в относително кратък период от време (от няколко часа до няколко дни), въпросната идея ще стане доминираща, което от своя страна ще доведе до нейното привличане, т.е. до реализацията ѝ.

Ето и основните принципи за задействане на Закона за привличането според Абрахам-Хикс, които не трябва да забравяте:

- Мислите са идентични с точката на привличане.

- Каквото е естеството на мислите – такова е естеството на привличаните от вас неща.

- Привличате това, на което съответствате вибрационно.

- Подобното привлича подобно – такъв е Законът.

- Получавате това, за което мислите, независимо от това дали го искате, или не.

- Вашите мисли и емоции са идентични с вибрациите, а Законът за привличането им отговаря.

- Когато си постоянен в мисълта си, вибрацията се развива и набира по-голяма мощност, и в крайна сметка става достатъчно мощна, за да започне да се проявява в реалността.

- С други думи, каквото мислите, това и получавате. Мисленето и получаването са във вибрационна кореспонденция и съответствие.

Четете още: Какво трябва да направите, за да сбъдне Вселената желанието ви за любов